• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirip yapan kayinvalide

anladığım kadarıyla eşiniz de bunalmış ve sizinle aynı fikirde. o yüzden 5 ararsa 2 sini açacacaksınız mesela.

trip atarsa görmezden gelip normal sohbete devam edeceksiniz.

günün normal vakitlerinde yaptığı aramaları açacaksınız. ikinizin de attığı tripleri takmadığını gördükçe mecburen vazgeçecek.

bilirsiniz her zaman her konuda olabilen bir şey bu. nazınız kime geçerse,kim tribinizi umursarsa,ona yüklenmeye devam edersiniz,değil mi? ancak sizi umursadığını gördüğünüz birine trip atmazsınız artık. aynı hesap olacak :)

açıklama dahi yapmayın,görmedik anne,naber nasılsın diyin devam edin. trip atmaya devam ederse konuyu dağıtın veya kapatın . işe yarayacağına eminim.

ama önemli olan eşinizin de kesinlikle size destek vermesi.

bir de kv sizi aramasın,oğlunu arasın. oğlunun telefonu üzerinden torununu görsün. oğlu açmazsa ona trip atsın. geline triplenmek kolay tabi :KK67:
Çok haklısınız 🙏

Haklisiniz ama her defasında böyle ertesi gün mutlaka hesabını soruyo. Ki müsait olup olmadgmi sormadan ariyo.
Valla herşeyin sebebi alıştırmak yeminle alıştırmak. İsterse paranoyak diyin eş ailesine yapıcağım herşeyde dikkat ediyorum. İlk zamanlar her aradığında açmayıp müsait değildim anne yorgundum sessizdeydi anne uyutuyordum anne sessli dönüp görüntülü için müsait değilim anne deseydiniz sorma tenezzülünde bulunamazdı.

Iki yaşında oğlum var kayinvakide hergun sabah akşam görüntülü arıyo çocuğu görmek için. Dün akşam yine aramış tel sessizdeydi çocuk uyuyodu. Gördükten snrada geç oldu diye geri dönmedim. Bugün eşim aradi.. dün aksam aradım neden açmadınız diyo eşimde şimdi aradık işte anne dedi dün akşam gormediniz mi aradığımı niye geri dönmediniz diyo... birazdan yine arar laf çarpıtırir sizce tavrım nasıl olmalı.

Durumu oldugu gibi söyleyeceksiniz: "Anne her zaman müsait olmuyorum. Telefonun sesini cocugu uyuturken kapatiyorum. Birinin aramasini gec görsem, buna kendi ailem dahil, ertesi gün ararim. Acil bir durum olsa aramalar mesajlar belli olur sonucta. Her zaman telefon acik diye, her zaman müsait olmuyoruz." Nokta. Trip atmak istiyorsa atabilir.

Bu ilk degl açmayınca ertesi gün mutlaka tavır yapiyo artık sinir olmaya başladm ikimzde çalışıyoruz her zamn müsait olamıyoruz ama.anlamiyo işte
Anlamıyorsa anlamasın, çok önemli mi? O her seferinde böyle tiripleniyorsa siz de her seferinde sakin kalıp aynı cevabı verin. Çok da mühim bir konu değil.

Tripleri görmezden gel olur olmaz zamanda ararsa da eşin müsait değildik desin. Sen pek karışma

Aramaz ama ertesi gün mutlaka sorar bnde hesap sormasına gelemiyorum.
Sabah konuştun zaten önemli birşey mi vardı ki bukadar üstüne düştün hayırdır de. Önemli birşey varsa söyle ne yapacaksın niye açmadığımızı demek ki sana söylenmeyecek mahrem bir durumumuz vardı illa herşeyi duymak mı istiyorsun de

Iki yaşında oğlum var kayinvakide hergun sabah akşam görüntülü arıyo çocuğu görmek için. Dün akşam yine aramış tel sessizdeydi çocuk uyuyodu. Gördükten snrada geç oldu diye geri dönmedim. Bugün eşim aradi.. dün aksam aradım neden açmadınız diyo eşimde şimdi aradık işte anne dedi dün akşam gormediniz mi aradığımı niye geri dönmediniz diyo... birazdan yine arar laf çarpıtırir sizce tavrım nasıl olmalı.
Tavır yapmayın.Özlüyor demekkı .Tavırlık bır durum yok.Kadın ilgi istıyor.Bazen bıze agır gelıyor bu durumlar ama gonullerını yapalım bısey olmaz

Benim kayınvalidem de arıyor...Hemde her gün.. Hatta bazen günde 2 kez 🙈

Bizim aramız iyidir.. Yani bu zamana kadar ufak tefek laf çarpmalar 😏 harici ciddi bir sıkıntımız olmadı çok şükür..

Her aradığında bende açmıyorum.. Bazen gerçekten görmüyorum sonrasında da geri dönmüyorum bazen de uygun olmuyorum aramayı reddediyorum müsait değilim diye mesaj atıyorum.. Bazen de açıp işim var bebek uyuyor deyip kapatıyorum.. O da bana hiç trip atmıyor..

Ama ben mesela aramasından rahatsız olmuyorum.. Açaçak durumda olursam açıyorum müsait değilsem söylüyorum, görmediysem geri de dönmüyorum insanlık hali yani her an telefonun ucunda hazır beklemiyoruz..

Sizde aramışsın görmedim sonrasında da geri dönmedim bir sebebi yok deyin..özel bir tavır alınacak bir mevzu da değil bence..

Benim kayınvalidem de arıyor...Hemde her gün.. Hatta bazen günde 2 kez 🙈

Bizim aramız iyidir.. Yani bu zamana kadar ufak tefek laf çarpmalar 😏 harici ciddi bir sıkıntımız olmadı çok şükür..

Her aradığında bende açmıyorum.. Bazen gerçekten görmüyorum sonrasında da geri dönmüyorum bazen de uygun olmuyorum aramayı reddediyorum müsait değilim diye mesaj atıyorum.. Bazen de açıp işim var bebek uyuyor deyip kapatıyorum.. O da bana hiç trip atmıyor..

Ama ben mesela aramasından rahatsız olmuyorum.. Açaçak durumda olursam açıyorum müsait değilsem söylüyorum, görmediysem geri de dönmüyorum insanlık hali yani her an telefonun ucunda hazır beklemiyoruz..

Sizde aramışsın görmedim sonrasında da geri dönmedim bir sebebi yok deyin..özel bir tavır alınacak bir mevzu da değil bence..
Hergün kimse beni arayamaz ev hanımı bile olsam uymaz hem insanlar neye alistirirsan öyle devam ediyor cekemem yani kibarca..çok küçükken de böyleydim şimdi 38 yine öyle tahammül sınırım sınırlı

Hergün kimse beni arayamaz ev hanımı bile olsam uymaz hem insanlar neye alistirirsan öyle devam ediyor cekemem yani kibarca..çok küçükken de böyleydim şimdi 38 yine öyle tahammül sınırım sınırlı
Sizi aramasınlar o zaman ☺️

Müsait olmadığım ya da çekemeyeceğim zaman zaten açmama gibi bir seçeneğim olduğundan ben rahatsız olmuyorum.. Zaten kimse beni konuşmaya zorlamıyor ve de taciz etmiyor ☺️

Haklisiniz ama her defasında böyle ertesi gün mutlaka hesabını soruyo. Ki müsait olup olmadgmi sormadan ariyo.
bilmiyorum anne müsait değilimdir malum çocuk küçük vs diyin
zaten hiç sevmem görüntülü konuşmayı falan da diyin
bazen düşünüyorum da nerden çıktı bu görüntülü konuşmalar
benim kv de de haftada 1 arıyor en az
kendisini severim kırmak istemem açıyorum da aradığında
ama benim nezdimde çat diye aramak çat kapı gelmekle aynı

Son düzenleme:
Sizi aramasınlar o zaman ☺️

Müsait olmadığım ya da çekemeyeceğim zaman zaten açmama gibi bir seçeneğim olduğundan ben rahatsız olmuyorum.. Zaten kimse beni konuşmaya zorlamıyor ve de taciz etmiyor ☺️
Canim ben yanlış anlamışım sürekli aranıp zorda kalıyorsun sandım ☹️hem cinsiniz olarak kızdım öyle yazmışım sabah üzülüyorum böyle okuyunca biran

Back
X