Tırlatmama ramak kaldı

S_eren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
58
63
8
28 yaşındayım ve 3 aylık bir oğlum var. Oğluma 5 aylık hamile iken ihraç oldum. İhraç sebebimle alakalı devam eden bir de davam var. ( lütfen bunlarla alakalı yorum yapmayın. Ben içinde bulunduğum durumu anlatmak adına bu bilgileri verdim)

Zor geçen bu süreç içerisinde oğlum doğdu. Normal doğum yaptım. İlk 1 hafta bir gram sütüm gelmedi. Sütüm geldiğinde de oğlumda meme reddi oldu. Ne yaptıysam emziremedim. Sonrasında da sağsam da sütüm tamamen kesildi. Oğlum 3 aydır özellikle akşam 18:00 ve gece 03:00 aralığında aralıksız ağlıyor. Ağlamaktan sesi kısılıyor. Gündüz de uykusu yok denecek kadar az. Ağlak ve huzursuz bi bebek. Doktora defalarca gittik hiç bir problem yok sadece kolik bİr bebek diyor gaz damlası verip yolluyor.

Alt komşum bebeğin sesinden rahatsız oluyormuş ve son 2 aydır ya kapıma gelerek ya telefondan sürekli uyuyamıyorz diye bizi darlıyor. Dün gece yine mesaj atmış. Bende ne yapayım el kadar bebek yastık mı basıyım ağzına dedim. O da yok yastık basma da büyüyene kadar biraz anneanne yada babaannede mi kalsanız yazmış :sinirli:

Rahatsız olmasınlar diye yatak odası taraflarına hiç geçmemeye gayret ediyorum. Oğlum zaten beni perişan etti:KK43: ne emiyor ne uyuyor bi taraftanda komşu :KK43: kafayı yemek üzereyim.

Yetersizlik duygusu(iyi anne değilim) pişmanlık (keşke doğurmasaydım) çaresizlik... ve ben delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım bu süreci nasıl atlatmalıyım hiç bilemiyorum:mad:

Salonda sabahladığım geceler aklıma geldi.Gecer geçer de iste komsular sikayet etmeye baslamiş nezaketle durumu anlatin .Komsunuzun cocugu var mi peki?

Kolik bebek cok zordur , allah yardımciniz olsun
3 aydan sonra biraz rahatliyirlar , benim oglum da kolikti , 3.aydan sonra azalmaya baslamisti aglamalari , 4.ay bittikten sonra tamamrn kesildi

Komsuya ise diyecek birsey yok , az anlayis yahu , hic stres yapmayin , bebek bu , hani biraz buyuk olsa derim siz de izin vermeyin gurultu yapmasina diye ama adi ustunde bebek

Ne düşüncesiz insanlar var ya.
Benim eski komşum bebeğini hiç uyutamazdı ve sabaha kadar ağlardı.
Üzülürdüm kadına . Bir kere bile ben sözünü açmadım. Gelip kendisi konuşmak istediğinde bile ben bir şey duymuyorum dedim.
O gitsin başka yerde yaşasın.

Bizim ev sahibi aksam tv yi bi aciyo sonuna kadar sonra uyuyakaliyo... sabaha kadar tv bangir bangir caliyo... ara ara yapiyo boyle kulagi duymuyormus e kulakligin var o da kulagini rahatsiz ediyormus uzun sure o zaman uyuyakalma bari... ona birsey diyen yok

Bugun de bizim ev sahibinin yardimcisi gelmis merdivenleri yikiyo... bana diyo ki bahce kapisi icin bak orasi hep yaprak dolmus niye supurmuyon senin kapinin onu dedim orasi benim kapimin onu degil ortak kuklanilan kapinin onu bir, normalde hep temizliyorum birgun temizlemeyince senin gibibbiri gelip laf yapiyo iki, arti kullanamadigim bahcenin pisligini temizlemek zorunda degilim... sen temizle bi zahmet

Ağlama aralığı çok uzunmuş allah sabır versin. Biz kendimizin de hoşuna giden (hani belki rahatlatır diye) dans edebileceğimiz şarkıları açardık. Kucağımda şarkıyı söyleyip dans ederdim. Sürekli kucakta gezdirerek geçirirdik zamanı. Bazen arabayla çıkardık o bebek koltuğunda biraz rahatladı bizim de elimiz boşa çıkardı.

B...a, s...x, n...s kullandık. Kehribar kolye almıştım. İşe yaradılar mı bilmiyorum ama 4. ayda kesildi. Dönmeye başladığında artık hiç kalmamıştı.

Geçecek bugünler hiç dertlenme, kolay büyümüyorlar ama çok şükür dermansız dert değil. Sabır... :anne:
Komşuya gelecek olursak O kimmiş ki haddini aşan önerilerde bulunuyor. :sinirli:
Tamam çocukları okula gidiyordur, Çalışıyordur eyvallah ama çözümü gayet basit bir kulak tıkacı ile çözülebilir.
Biz ne ara bu hale geldik

Allah yardimciniz olsun..bu anlayissiz insanlara da akil fikir versin....

bu kadın çocuk doğurmamışmı ya ... ben anne olmadığım halde üzülürüm yazık kadın maf oldu diye... sen evin dışında rahatsız oluyon o annecik ne yapsın sanki bebeğin ağlamasından uykusuzluktan zevk mi alıyor

Hersey ust uste gelmis. Bunca gerginlige bebek kolik , komsu ayarsiz cıkınca resmen katmerlemis sorunlar.

28 yaşındayım ve 3 aylık bir oğlum var. Oğluma 5 aylık hamile iken ihraç oldum. İhraç sebebimle alakalı devam eden bir de davam var. ( lütfen bunlarla alakalı yorum yapmayın. Ben içinde bulunduğum durumu anlatmak adına bu bilgileri verdim)

Zor geçen bu süreç içerisinde oğlum doğdu. Normal doğum yaptım. İlk 1 hafta bir gram sütüm gelmedi. Sütüm geldiğinde de oğlumda meme reddi oldu. Ne yaptıysam emziremedim. Sonrasında da sağsam da sütüm tamamen kesildi. Oğlum 3 aydır özellikle akşam 18:00 ve gece 03:00 aralığında aralıksız ağlıyor. Ağlamaktan sesi kısılıyor. Gündüz de uykusu yok denecek kadar az. Ağlak ve huzursuz bi bebek. Doktora defalarca gittik hiç bir problem yok sadece kolik bİr bebek diyor gaz damlası verip yolluyor.

Alt komşum bebeğin sesinden rahatsız oluyormuş ve son 2 aydır ya kapıma gelerek ya telefondan sürekli uyuyamıyorz diye bizi darlıyor. Dün gece yine mesaj atmış. Bende ne yapayım el kadar bebek yastık mı basıyım ağzına dedim. O da yok yastık basma da büyüyene kadar biraz anneanne yada babaannede mi kalsanız yazmış :sinirli:

Rahatsız olmasınlar diye yatak odası taraflarına hiç geçmemeye gayret ediyorum. Oğlum zaten beni perişan etti:KK43: ne emiyor ne uyuyor bi taraftanda komşu :KK43: kafayı yemek üzereyim.

Yetersizlik duygusu(iyi anne değilim) pişmanlık (keşke doğurmasaydım) çaresizlik... ve ben delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım bu süreci nasıl atlatmalıyım hiç bilemiyorum:mad:
Siz yetersiz bir anne değilsiniz kolik bebek bu çözümü yok geçene kadar her gün bu ağlamalar aynı saatlerde olacak benim oğlumunda 21:00-23:30 arasında istisnasızdı..
komşunuza istersen sen biraz git olur mu benim kimseye gidecek gücüm yok burdaki de bir bebek bu duruma çözümüm yok evine ses yalıtımı yaptırabilirsin diyip muhatap olmayın.

Back
X