tirnak batmasi

toprak89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
125
112
303
Merhaba kizlar bir sorum olacak tirnak batmasi icin doktor haricinde bir cozumu olan var mi?

Merhaba kizlar bir sorum olacak tirnak batmasi icin doktor haricinde bir cozumu olan var mi?
tırnağın ile et arasına pamuk sıkıştır.tek çare olacak budur.belli bi zamnandan sonra öyle şekil alıyo ve batma matma kalmıyo:)

Baticon dök hergün iltihap için mikrop kapmasın iyice ayrıca doktora gitmende fayda var tırnağın batan kısım tarafındaki eti kesip alıyorlar küçük bir operasyon 1 haftada düzeliyor ayrıca o bölgeyi sürekli kuru tutmaya çalış ıslaklık kalmasın

Kina yakmak derler ama bilmiyorum ise yarar mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin doktora gittim cekilmesi gerekiyormus ama cektiren kisiler hic iyi konusmuyorlar ve dogal olarak korkuyorum

Ben çektirdim ama yine aynı oluyor tırnak yatağının genişletilmesi lazım batan kısım yerdeki eti almaları gerekiyor

sakın sakın sakın çektirmeyin. ben çektirdim çok pişmanım berbat oldu. iyileşene kadar ayrı dert, tırnağın uzaması ayrı dert... uzadıktan sonra da tekrar batıyor yani garantisi yok batmanın bir daha olmayacağının. önce iltihapın gitmesi için bir arkadaşın dediği gibi baticon sür. hatta eczaneden bunun için antibiyotikli merhem de alabilirsin. iltihap iyileştikten sonra batan yerin altına pamuk sıkıştır. zamanla düzelir...

Başka bi doktora git canım herkes çektir demez. Benim de olmuştu, doktor tentürdiyot gibi bişey vermişti küçük bi şişede, onu süre süre kurumuştu o iltihaplı et. Geçmiş olsun.

bencede doktora gitmeyi düşünme hemen, kuaförlerde temizliyormuş, güvendiğin temiz bir kuaför varsa danışabilirsin.
benimde başıma gelmişti, ben kendim hallettim. tabi bir anda olmuyor, çok canı yanıyor insanın.
yavaş yavaş tırnak kazı çalışmalarıyla hallettim:27:
sen tırnağı o batan yerden çıkardıkça iltihap ordan akacak zaten, rahatlayacaksın

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim kizlar genelde gittigim doktorlar cekilmesi gerektigini soylediler oyuzden gitmek istemiyorum ama eczaneden krem aliyim

Gecen ay ameliyat oldum sakin çektirme plastik cerraha git tırnak yatağı revizyonu istiyorum de sadece 1 gün yatarsin hiç acı yok sıfır ben 15 yıl çektim ha ameliyat olduğum gün ayağın hep havada durucak

Canım benimde hep olurdu bundan 7 8yıl önce dediğin gibi çok kötü oldu ayağımin baş parmağı sonra doktora gittim günde 2 yada 3defaydi galiba dayanabildiğin kadar sıcak suda 15 20 dakika beklet ve kurulayip batıcon sür dedi. Tabi bekletince yumuşuyor ya tırnak makasınin çakısiyla çıkardım onu sonra rahatladım iltihapı akıyor zaten. Bir dahada yanlış kesme düzelir dedi geçti şükür. Bayağı kötüydü benim morarmisti ayakkabı giyemiyordum

Sadece sicak suyla mi canim ben bikere yapiyordum cok sagol canim

evet canım sıcak suyla doktor demişti o yumuşar diye o zaman çıkarabilirsin. Halaminda olurdu hep o hatta bir tanesini çektirdi sonra yine olmuş bu dediklerimi söyledim ona artık doktora bile gitmiyorum geçti dedi. O doktordan allah razı olsun çekilecek kadar kötüydü bazen yine olur maalesef tekrarlıyor yanlış kesersen ama o kadar kötü olmuyor artık

Back
X