tırnak morarması

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
merhabalar, parmagımı birkaç gün önce buzdolabına sıkıştırdım:27: acı yok ama tırnağım mosmor:53: iğrenç görünüyor, küçükken bu tırnağım hatırlamadıgım bir nedenle düşmüştü, yine düşer mi, ya da bu morluk uzayınca mı gececek, bu süre ne kadarı bulur?çok çirkin görünüyor:37:

bende de ayakkabıdan mor siyah gibi bir leke oluşmuştu 2 ayak tırnagımda. bırısı tırnak uzadıkça gecti,iyileşti. dıgerıyse kabardı kötuleştı ve düştü. zeytınyagı sür pamukla, kuvvetlensın.

Tirnaginiz sikismis, tirnagin altinda kan toplamis...

1. Hic bir sey yapmassaniz tirnaginiz düsebilir.

2. Agrisi varsa doktora gidip o kani cikarabilirler...Büyük bir ihtimal tirnaginiz düsmez.. Ama morluk kalabilir... Tirnaginiz uzadikca o morlukta gececektir.

Tirnaginiz sikismis, tirnagin altinda kan toplamis...

1. Hic bir sey yapmassaniz tirnaginiz düsebilir.

2. Agrisi varsa doktora gidip o kani cikarabilirler...Büyük bir ihtimal tirnaginiz düsmez.. Ama morluk kalabilir... Tirnaginiz uzadikca o morlukta gececektir.

çok tesekkurler, sadece bastırınca acıyor

çok tesekkurler, sadece bastırınca acıyor

gecmis olsun... Doktora görünseniz iyi olur aslinda cok büyük bir sey degil.. Lokal yapmadan tirnaginizin üstünde kücük minik delikler aciyorlar ve kanin disari cikmasini sagliyorlar.. Bu sekilde agrinizda kalmaz büyük ihtimalle tirnaginizda düsmez...

Acisida yok denecek kadar az..

Son düzenleme:
aslında kendimle ilgili konularda cok pimpirikliydim, gecen yıl olsaydı bu durum coktan doktora gitmiştim ama şimdi kızıma yoneldi pimpirikliğim, kendimi bosverdim:27: cevap için cok tesekkurler

Back
X