_ptrck_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 299 0 96 İstanbul 22 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #1 ayak tırnaklarına çiçekli süsleme için link :=====>>>Tırnakta Çiçekler - hobi guzellik bakim tirnak susleme sus cicek ayak tırnakları için yeşil üzerine mor üzüm desenli süsleme için link====>>Şirin Oje Tasarımı - oje surmek tasarim cicek boyamak sirin guzel hos ayak tırnaklarına düğün gününüzde yaptırabileceğiniz incilerle süslenmiş çok şık oje süslemesi==>>Tırnakta İnciler Süsler - hobi guzellik tirnak bakim sus susleme inci el tırnakları için çeşitli süsleme video linkleri===>> tırnakta tırtıl deseni için(kolay ve şirin) ==>Dailymotion - Nail art au gel UV de couleur par American Nails - une vidéo Vie pratique tırnakta çeşitli çiçek desenleri==>> Dailymotion - Nail art et déco d'ongles - une vidéo Vie pratique kızlar bakıpta yorum yapmamazlık yapmayın lütfen moralim bozuluyor beğenmediniz diye sonra kaydirigubbakcemile3
ayak tırnaklarına çiçekli süsleme için link :=====>>>Tırnakta Çiçekler - hobi guzellik bakim tirnak susleme sus cicek ayak tırnakları için yeşil üzerine mor üzüm desenli süsleme için link====>>Şirin Oje Tasarımı - oje surmek tasarim cicek boyamak sirin guzel hos ayak tırnaklarına düğün gününüzde yaptırabileceğiniz incilerle süslenmiş çok şık oje süslemesi==>>Tırnakta İnciler Süsler - hobi guzellik tirnak bakim sus susleme inci el tırnakları için çeşitli süsleme video linkleri===>> tırnakta tırtıl deseni için(kolay ve şirin) ==>Dailymotion - Nail art au gel UV de couleur par American Nails - une vidéo Vie pratique tırnakta çeşitli çiçek desenleri==>> Dailymotion - Nail art et déco d'ongles - une vidéo Vie pratique kızlar bakıpta yorum yapmamazlık yapmayın lütfen moralim bozuluyor beğenmediniz diye sonra kaydirigubbakcemile3
tugba123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2009 120 0 96 37 Ankara 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #2 emeğine sağlık cnm hepsi çok güzeller özellikle tırtıl yapımı o kadar kolaymışkii ağzım açık kaldı vallaa:)
emeğine sağlık cnm hepsi çok güzeller özellikle tırtıl yapımı o kadar kolaymışkii ağzım açık kaldı vallaa:)
BenPembePeri Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2008 774 1 0 İstanbul 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #3 waaaaaaaay be süpermiş yaaaaaaaa paylaşımın için gerçekten saol canım yaaaaaaa yürekten sölüyorum bak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-(konu süslenme oldumu daha bi içten oluyo:))))))) birazdan kara üzümlü olanı yapıcam hemmmmmennn saol ciciş:sm_cool::sm_cool:
waaaaaaaay be süpermiş yaaaaaaaa paylaşımın için gerçekten saol canım yaaaaaaa yürekten sölüyorum bak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-(konu süslenme oldumu daha bi içten oluyo:))))))) birazdan kara üzümlü olanı yapıcam hemmmmmennn saol ciciş:sm_cool::sm_cool:
S siyahbeyaz_34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2009 241 1 116 35 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #4 çok güzel paylaşıma.s.alkisalkisalkis
madamcocomo *** tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Şubat 2008 12.352 1.424 748 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #5 o kadar uzun tırnagım olsaa keskee :))
_ptrck_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 299 0 96 İstanbul 29 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #6 tugba123 .!.: emeğine sağlık cnm hepsi çok güzeller özellikle tırtıl yapımı o kadar kolaymışkii ağzım açık kaldı vallaa:) Genişletmek için tıkla... ben denedim ya çok kolay ama ojeyi az damlatıncada çok damlatıncada olmuyo ayarını iyi tutturmak lazım yaparsanız dikkat etmenizi öneririm zemuszemus
tugba123 .!.: emeğine sağlık cnm hepsi çok güzeller özellikle tırtıl yapımı o kadar kolaymışkii ağzım açık kaldı vallaa:) Genişletmek için tıkla... ben denedim ya çok kolay ama ojeyi az damlatıncada çok damlatıncada olmuyo ayarını iyi tutturmak lazım yaparsanız dikkat etmenizi öneririm zemuszemus
_ptrck_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 299 0 96 İstanbul 29 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #7 PembePeri .!.: waaaaaaaay be süpermiş yaaaaaaaa paylaşımın için gerçekten saol canım yaaaaaaa yürekten sölüyorum bak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-(konu süslenme oldumu daha bi içten oluyo:))))))) birazdan kara üzümlü olanı yapıcam hemmmmmennn saol ciciş:sm_cool::sm_cool: Genişletmek için tıkla... rica ederim tatlışım yaa :lepi: mutlu oldm vallahiii :lepi: istediğiniz merak ettikleriniz videolar varsa yazarsanız benzerlerini araştırırım zemuszemus
PembePeri .!.: waaaaaaaay be süpermiş yaaaaaaaa paylaşımın için gerçekten saol canım yaaaaaaa yürekten sölüyorum bak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-(konu süslenme oldumu daha bi içten oluyo:))))))) birazdan kara üzümlü olanı yapıcam hemmmmmennn saol ciciş:sm_cool::sm_cool: Genişletmek için tıkla... rica ederim tatlışım yaa :lepi: mutlu oldm vallahiii :lepi: istediğiniz merak ettikleriniz videolar varsa yazarsanız benzerlerini araştırırım zemuszemus
_ptrck_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 299 0 96 İstanbul 29 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #8 damla_nur .!.: çok güzel paylaşıma.s.alkisalkisalkis Genişletmek için tıkla... o senin güzelliğin hayatım ne demek herzaman :kedi:
damla_nur .!.: çok güzel paylaşıma.s.alkisalkisalkis Genişletmek için tıkla... o senin güzelliğin hayatım ne demek herzaman :kedi:
_ptrck_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 299 0 96 İstanbul 29 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #9 Sumak .!.: o kadar uzun tırnagım olsaa keskee :)) Genişletmek için tıkla... sorma bende azıcık uzatym diorum kağıt gibi yırtılıo tırnaklarım :1no2:
Sumak .!.: o kadar uzun tırnagım olsaa keskee :)) Genişletmek için tıkla... sorma bende azıcık uzatym diorum kağıt gibi yırtılıo tırnaklarım :1no2:
minikdepresif Vazgeçtim gözlerinden Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2008 12.445 63 208 45 İstanbul 30 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #10 uzasınlar bende denerim :ecrin_bebek:
speedy-gonzales Carpe Diem Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 56.597 4.466 873 30 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #11 Bende açmadı videoları 10 dk yükleniyor
_ptrck_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 299 0 96 İstanbul 30 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _ptrck_ #12 hayatım herkesinki açılmış bi sorun yok bence bi işin olunca aç onlar dolsun o şekilde izle internetinle ilgili bi hata sanırım yerimseniben
hayatım herkesinki açılmış bi sorun yok bence bi işin olunca aç onlar dolsun o şekilde izle internetinle ilgili bi hata sanırım yerimseniben