Tırnak yiyorum yardım?

piremses1471

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
232
187
18
26
21 yaşımdayım yıllardır yiyorum canım çok acıyor artık görüntüsüde çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?

21 yaşımdayım yıllardır yiyorum canım çok acıyor artık görüntüsüde çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?
Bendede var bir süredir benım tırnaklarım yok derecesinde ben çok ağrım oldunda ve stresli oldumda yiyorum özellikle akşamları yiyorum derken yutmuyorum koparıp at ama taa dibe kadar bazen kanatıyorum siz hangi durumlarda yapıyosunuz

Ben her durumda mutluyken, beklerken, film izlerken üzgünken kopartıyorum, bazen dişimle değil başka tırnağımla kenarını kaldırıp çekiyorum, kenarı bile kalmadı 1mm civarından bile kısa tırnaklarım çok üzülüyorum

Cevabı alt kısma yazmışım her durumda yiyorum ne yapacağız çok üzülüyorum

Cevabı alt kısma yazmışım her durumda yiyorum ne yapacağız çok üzülüyorum
Ben bu virüs olmasaydı jel tırnak yaptırıcaktım alttaki uzuyo çünkü ama virüs olunca vazgeçtim yemicem diyorum bakıyorum bi başlıyorum hepsi gitmiş dipte buda psikolojik zor bi durum insan utanıyo

Ben okul zamanlarında stresten yemeye başlamıştım sonra alışkanlık halini aldı. O yıllarda oje sayesinde kurtuldum. Hem görüntüsü yapmamam gerektiğini hatırlatıyordu, hem de ağzıma gelince oje tiksindiritodu. Şükür sonra tekrarlamadı tırnak yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…