- 7 Mart 2014
- 545
- 1.873
- 313
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Afiyet olsunArkadaslar konuyu nereye acacagimi sasirdim mazur gorun , ben kucuklukten beri maalesef ki tırnak yiyen birisiyim , biraktigim oldu ama stresten falan yine basladim. Uzun tırnakları olan kisileri gorunce cok ozeniyorum ama yemeden de duramiyorum , bi bakmisim garketmeden elimi agzima goturmusum , protez yaptirsam tirnaklari kırıyor yıprstiyor diyolar , bi ara takma denemistim denemez olaydim (yapistirici tirnagi yok ediyor) kisaca ne yapicam
Benim 5 yaşinda kizimda arada tirnaklarini yiyo, bundan alip kullansam bi zarari olurmuBende de var tırnak yeme huyu, bende acı cila kullanıyorum. 1 2 haftada uzadılar zaten. 1 2 günde bi sürekli sürüyorum cilayı
Mide bulandırması dışında sıkıntı yokBenim 5 yaşinda kizimda arada tirnaklarini yiyo, bundan alip kullansam bi zarari olurmu
Düzenli mânikur yaptırın protez ve jel yerine kalıcı oje yaptırın kalıcı oje yipratmiyor tırnağı düzgün yere yaptırırsanız, kalıcı ojenin üstüne desen süsleme yaptırın güzel gelince gözünüze yemezsiniz en azındanArkadaslar konuyu nereye acacagimi sasirdim mazur gorun , ben kucuklukten beri maalesef ki tırnak yiyen birisiyim , biraktigim oldu ama stresten falan yine basladim. Uzun tırnakları olan kisileri gorunce cok ozeniyorum ama yemeden de duramiyorum , bi bakmisim garketmeden elimi agzima goturmusum , protez yaptirsam tirnaklari kırıyor yıprstiyor diyolar , bi ara takma denemistim denemez olaydim (yapistirici tirnagi yok ediyor) kisaca ne yapicam
Takmamaya calisiyorum annem hala arada laf carpşyor , notmalde cok giyimime karismiyolardi artik karisiyorlar , hatta kilotlucorap la etek giymistim , annem yine kotu muamele yapti gittim cikardim , takmamaya calisiyorum kisacadiğer konunuz hakkında bir gelişme var mı konuyu açıp kaybolmustunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?