- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Benim korkum o dusmedikce batik olusmasi acaba sargi beziyle sarsam dusermiki anlamadimkiSargi bezi ile sarsaniz?
Corapsizken kopmayan tirnak biyerlere takiliyor canjm ondan cikarttirmiyo corabiBir fikrim yok ama çorap daha çok canını acıtır diye düşünüyorum.
Batik olusmsz merak etmeyin.zaten yakinda duser.ama sararsaniz cocuk rahat eder surekli takilmaz cunku.Benim korkum o dusmedikce batik olusmasi acaba sargi beziyle sarsam dusermiki anlamadimki
Olusmazmi canim gercektenBatik olusmsz merak etmeyin.zaten yakinda duser.ama sararsaniz cocuk rahat eder surekli takilmaz cunku.
2gun bekledim dusmesini ama bugun taktim kafaya batiktan korkuyorum esim 2 gun daha dursun belki duser diyoDoktora götürün.
5 dakikalık işlem için neden kızınıza acı çektiriyorsunuz.
Belli ki canı yanıyor :/
Oylemi diyosunuz ama nemli kalmazmiki gi kapali ortamdaYara bandıyla sarsanız. Zamanla yara kurur tırnak kendiliğinden düşer.
Eşinizlik bişey yok acıyı çeken kızınız2gun bekledim dusmesini ama bugun taktim kafaya batiktan korkuyorum esim 2 gun daha dursun belki duser diyo
Aksam olsunda acile gideriz galiba korktum suanEşinizlik bişey yok acıyı çeken kızınızın
Siz bilirsiniz ama yazık kuzuya
Yara bandıyla sarsanız. Zamanla yara kurur tırnak kendiliğinden düşer.
Oylemi diyosunuz ama nemli kalmazmiki gi kapali ortamda
Düsmesini bekliyorum da sertlesmis sanki yadoktora götürmek için neyi bekliyosunuz?
Düsmesini bekliyorum da sertlesmis sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?