- Konu Sahibi songulum58
-
teşkkür ederim 17 gün oldu içimden bir his kötü çıkacak diyor. ses kısıklığım çok olmaya başladı regli 15 günde bir olmaya başladı 3-4 ayda tüm düzenim bozuldu.Benim tiroid biyopsi sonucum bir aya yakın bı sürede çıkmıştı, inşallah temiz çıkar, bı problem olmaz gecmsi olsun
Genelde 15 günde çıkıyor benimki belirsiz çıktı beklemedeyim çoğu dr ikinci biyopsi istiyorteşkkür ederim 17 gün oldu içimden bir his kötü çıkacak diyor. ses kısıklığım çok olmaya başladı regli 15 günde bir olmaya başladı 3-4 ayda tüm düzenim bozuldu.
sizin durumunuz nasıl sonuç neydi
bugün 19 gün oldu sanırım bugün çıkar sonucum yada bu hafta çıkar diye bekliyorumGenelde 15 günde çıkıyor benimki belirsiz çıktı beklemedeyim çoğu dr ikinci biyopsi istiyor
2. biyopsi istensede eğer nodüller büyükse ameliyat oluyormuş sizin nasıl büyüklükler beklemek insanı zorluyor yaGenelde 15 günde çıkıyor benimki belirsiz çıktı beklemedeyim çoğu dr ikinci biyopsi istiyor
Kusura bakma şimdi gördüm cevabını, temiz çıkmıştı bı problem çıkmadı da benim de boğazım batıyordu sürekli bı batma acıma vardı geçti bı süredir yok, unutmuşum hatta şimdi düşününce aklıma geldi, iğne batar gibiydi sürekli tekrar ederdi, sizde de bı problem çıkmaz inşallah dert etmeyin kendinize , benim bir ay sürdü çıkmasıteşkkür ederim 17 gün oldu içimden bir his kötü çıkacak diyor. ses kısıklığım çok olmaya başladı regli 15 günde bir olmaya başladı 3-4 ayda tüm düzenim bozuldu.
sizin durumunuz nasıl sonuç neydi
estafurullah :) bende ses kısıklığı ile başladı şikayetim onda bişey yok dediler. akciğer tomogrofosi çekilince tiriod nodülleri göründü öyle gittim dr a . rutin kontrollerde çıktı yaniKusura bakma şimdi gördüm cevabını, temiz çıkmıştı bı problem çıkmadı da benim de boğazım batıyordu sürekli bı batma acıma vardı geçti bı süredir yok, unutmuşum hatta şimdi düşününce aklıma geldi, iğne batar gibiydi sürekli tekrar ederdi, sizde de bı problem çıkmaz inşallah dert etmeyin kendinize , benim bir ay sürdü çıkması
Bence iyi bende de nodul var 2022 den beri ama sizin usg iyi çıkmış bence ama dr lar hersey e biyopsi istiyor başka bir usg yapan bir yere daha gidin istersenz zaten nodül küçükMrb ultrasyon sonucumu paylaştım doktor nodül küçük olduğu için takip öneriyor. Böyle olup biyopsi yaptırıp kötü çıkma olasılığı var mıdır
Başka yere de gittim solit ve hipeokoik olduğu için biraz şüpheli buluyor. Doktorun dediği sağlık sisteminde bı kural vardır bu tarz küçük nodullerde takip ediyoruz 1cm olana kadar diyor.. bir ay sonra tekrar gidicem bakalım. Boynum ağrıyor psikolojik mi bilmiyim nodül var deyince başladıBence iyi bende de nodul var 2022 den beri ama sizin usg iyi çıkmış bence ama dr lar hersey e biyopsi istiyor başka bir usg yapan bir yere daha gidin istersenz zaten nodül küçük
Bizimki 16 mm arkadaşım da var
Peki sizinkide şüpheli miBence iyi bende de nodul var 2022 den beri ama sizin usg iyi çıkmış bence ama dr lar hersey e biyopsi istiyor başka bir usg yapan bir yere daha gidin istersenz zaten nodül küçük
Bizimki 16 mm arkadaşım da var
Ne kadar süre içinde istedi pekiGenelde 15 günde çıkıyor benimki belirsiz çıktı beklemedeyim çoğu dr ikinci biyopsi istiyor
6 ay diyorlar geneldeNe kadar süre içinde istedi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?