• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid mi bakar mısınız

Muallimekatibe

Kendini sev bacım
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
233
Puanlar
23
Arada halsizlik atakları yaşıyorum. Birkaç gün sürüyor. Tansiyon düşüklüğü gibi bayılacakmışım gibi oluyorum. Sanki tuzlu veya şekerli bir şey yersem düzelirim diyorum ama yemek yiyince düzelmiyor. İnternetten biraz araştırdım belirtilerim tiroide çok benziyor. Aranızda tiroidi olan var mı, korkulacak bir şey mi?

Tiroid yaşadığın tiroide göre korkulacak bişey olabilir kontrol altına alınmazsa…
Haşimato, graves, hipertirpidi, zehirli tiroid gibi bir çok şekli vardır ve anlattıklarında tiroidle örtüşüyor gibi gözüküyor aç karnına sağlık ocağında bile tsh t3 t4 hormonlarına bakarak tanı yada bilgi alabilirsin ama geciktirmemeni öneririm canım

Kendi kendinize tanı koymayın demir ya da herhangi bir vitamin mineral eksikliği de bu şekilde belirtiler verebilir. Dahiliyeye gidip meramınızı anlatın. Gerekli tahlilleri ister ona göre bir ilaca başlarsınız.
Bu arada benim tiroidim var ilaç kullanıyorum korkulacak bir şey değil ilaçla kontrol altına alınıyor. Bende gerginlik ve sinirlilik yapıyordu. Halsizliği genellikle B12 veya demirde yaşadım.

elini bogazına getir 4 parmak bir tarafta bas parmak bir tarafta olacak şekilde ve yutkun ordan anlaşılıyor zaten bir farklılık . Ama bu çözüm değil dahiliyeye gidip tsh değerlerine baktırmam gerekiyor. Kan verince hemen çıkıyor

Back
X