Günaydın.... Gerçi çoğunuz hipotiroid hastası sanırım ama olsun yine de biraz moral veririm belki.. Ben de ciddi anlamda hipertiroid hastasıydım. Ve ayrıca nodüler guatr'ım var. 1,5 yıllık tedaviden sonra doktoruma bebek düşündüğümü söyledim (tahlillerim gayet güzel çıkıyordu artık) ama doktorum bana bir kaç ay daha sabretmemi söyledi. Bu hastalık gebeliği çok severmiş ve hemen hortlarmış... Doktorumun sözünü dinleyip bir kaç ay daha bekledim ve sonra o olur diyince korunmayı bıraktım ve ilacımı değiştirdi. Gebelikte daha uygun olan bir ilaca geçtim. çok şükür ki korunmayı bıraktıktan sonra sadece 2 kez adet oldum. Ve ikinci ay hamile kaldım. ki yaşım 30'du, şuan bebeğim 17 y-aylık... Tedavim hala devam ediyor. aslında şuan nodüllerim için devam ediyor. Amacımız onları küçültüp yok etmek. Doktorum'dan oldukça memnunum... aslında memnundum çünkü çalıştığı hastaneden ayrılıp kadıköy'de muayenehane açtı. bana epey uzak artık o yüzden gidebilir miyim hala bilmiyorum. gitmek isteyenlere ismini verebilirim... Bu hastalık biraz sabır işi arkadaşlar... Özellikle hipo'ların ömür boyu ilaç kullanması gerektiğini biliyorum. Hiper'liler olarak biraz daha şanslıyız sanırım. Ama sabredin ve ilaçlarınızı hiç aksatmayın. 1 gün içmemek bile çok etkiliyor...