Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KİMSE PES EDİP UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN!!!!
SİZE HİKAYEMİ ANLATAYIM;
DOKTORA GİTTİĞİMDE TSH 0,16 YA DÜŞMÜŞTÜ. ENDOKRİN UZMANIM İLACIN DOZUNU ARTIRDI,BU ARADA KADIN DOĞUMCUM PROGESTERON TESTİ İSTEDİ. O KADAR DÜŞÜKTÜ Kİ SONUCU 10 VE ÜZERİ OLMASI GEREKİRKEN 0,27 ÇIKMIŞTI. DOKTOR YUMURTAN ÇATLAMAMIŞ DEDİ VE 'BU AY HAMİLE KALMIŞ OLAMAZSIN DEDİ' ÇOK ÜZÜLDÜM TABİ BİR DE BU SIKINTI ÇIKTI DEDİM. ADETİM 20 GÜN GECİKTİ BU ARADA BEN BİRKAÇ KERE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI. BUGÜN GÖĞÜSLERİMİN HAFİF AĞRIDIĞINI VE UÇLARININ BÜYÜMÜŞ OLDUĞUNU FARKETTİM. BİR DE RÜYAMDA ŞAKIR ŞAKIR ADET OLDUĞUMU GÖRMÜŞTÜM (RÜYASINDA ADET OLAN HAMİLE KALIRMIŞ) BİRDEN TAMAMEN UMUTSUZ KALKIP TEST YAPTIM, TEST SONUCUNA YARIM YAMALAK BAKIP SANİYESİNDE ATIYORDUM Kİ AMAAN ŞU DOLABA KOYİM DURSUN BİRAZ DEDİM, OYALANDIM ÇIKARKEN TESTE BAKTIM NE GÖREYİM, HEP O HAYALİNİ KURDUĞUM GECE GÜNDÜZ GÖRMEK İÇİN DUA ETTİĞİM 2. ÇİZGİ SİLİK OLARAK ORADAYDI. O AN MİDE BULANTISI BAŞ DÖNMESİ VE BAYILMA HİSSİ OLDU. TEYZEMİ ÇAĞIRDIM ZORLA YANLIŞ MI GÖRÜYORUM DİYE O DA Bİ TEST DAHA YAP DEDİ. YAPTIM 2. ÇİZGİ YİNE AYNI. TEYZEM ORTAMI AYARLADI HEMEN TAKSİYE BİNİP HASTANEYE GİTTİM TEST YAPTIRDIM EVE DÖNDÜM, DÖNERKENDE TAKSİDE SİZE YAZDIM opuyorumnanaktan EVE GELDİM MAİL ATTILAR POZİTİFTİ POZİTİF. ŞUAN NASILIM BİLİYORMUSUNUZ, HANİ İNSANIN BEYNİ DURUR YA İNANAMAZ, GÜLEMEZ KONUŞAMAZ AYNEN ÖYLE. HANİ ŞU KAFAYA TAKMADIĞIM AY HAMİLE KALDIM DİYENLER VAR YA, HAKLIYMIŞ. BEN YUMURTAM ÇATLAMAMIŞ NASIL OLSA HAMİLE KALMAM DİYE BAYA RAHATTIM kaydirigubbakcemile3 VE O AY KALDIM. ŞİMDİ BEN ANNE Mİ OLUCAM, KARNIM BÜYÜCEK Mİ BENİM DE... ALLAHIM ALLAHIM.. TATLILARIM RAHAT OLUN BAKIN HAMİLE KALINILABİLİYOR. NOLUR RAHAT OLUN. BANA DUA EDİN BENİM DE DUALARIM SİZİNLE.
CANIM BENIM BENIM COK DUYGULANDIM YAA :mafoldumben DEMEK TIIBIN KALDIGI NOKTA RAABIM DURUN BURDA BEN VARIM DIYOR SABIR VE TEVEKKULLE GELEN MUTLULUK BUNA DERIM BEN.. TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN MUBAREK OLSUN ALLAH KAVUSMAK NASIP ETSIN CANIM...opuyorumnanaktan
TÜm gÜzedl dualarınızdan allah razı olsun amİn.
amin canım benim
arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.
ama ben demedimmi hepiniz hamiş olacaksınız sonra şikayetlere başlayacaksınız diye al işte ilk hamişimiz geldiii cnaım kendine çok dikkat ettt eylül bebeişi geliyooo bi başak daha geliyoooo çok mutluyummmmKİMSE PES EDİP UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN!!!!
SİZE HİKAYEMİ ANLATAYIM;
DOKTORA GİTTİĞİMDE TSH 0,16 YA DÜŞMÜŞTÜ. ENDOKRİN UZMANIM İLACIN DOZUNU ARTIRDI,BU ARADA KADIN DOĞUMCUM PROGESTERON TESTİ İSTEDİ. O KADAR DÜŞÜKTÜ Kİ SONUCU 10 VE ÜZERİ OLMASI GEREKİRKEN 0,27 ÇIKMIŞTI. DOKTOR YUMURTAN ÇATLAMAMIŞ DEDİ VE 'BU AY HAMİLE KALMIŞ OLAMAZSIN DEDİ' ÇOK ÜZÜLDÜM TABİ BİR DE BU SIKINTI ÇIKTI DEDİM. ADETİM 20 GÜN GECİKTİ BU ARADA BEN BİRKAÇ KERE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI. BUGÜN GÖĞÜSLERİMİN HAFİF AĞRIDIĞINI VE UÇLARININ BÜYÜMÜŞ OLDUĞUNU FARKETTİM. BİR DE RÜYAMDA ŞAKIR ŞAKIR ADET OLDUĞUMU GÖRMÜŞTÜM (RÜYASINDA ADET OLAN HAMİLE KALIRMIŞ) BİRDEN TAMAMEN UMUTSUZ KALKIP TEST YAPTIM, TEST SONUCUNA YARIM YAMALAK BAKIP SANİYESİNDE ATIYORDUM Kİ AMAAN ŞU DOLABA KOYİM DURSUN BİRAZ DEDİM, OYALANDIM ÇIKARKEN TESTE BAKTIM NE GÖREYİM, HEP O HAYALİNİ KURDUĞUM GECE GÜNDÜZ GÖRMEK İÇİN DUA ETTİĞİM 2. ÇİZGİ SİLİK OLARAK ORADAYDI. O AN MİDE BULANTISI BAŞ DÖNMESİ VE BAYILMA HİSSİ OLDU. TEYZEMİ ÇAĞIRDIM ZORLA YANLIŞ MI GÖRÜYORUM DİYE O DA Bİ TEST DAHA YAP DEDİ. YAPTIM 2. ÇİZGİ YİNE AYNI. TEYZEM ORTAMI AYARLADI HEMEN TAKSİYE BİNİP HASTANEYE GİTTİM TEST YAPTIRDIM EVE DÖNDÜM, DÖNERKENDE TAKSİDE SİZE YAZDIM opuyorumnanaktan EVE GELDİM MAİL ATTILAR POZİTİFTİ POZİTİF. ŞUAN NASILIM BİLİYORMUSUNUZ, HANİ İNSANIN BEYNİ DURUR YA İNANAMAZ, GÜLEMEZ KONUŞAMAZ AYNEN ÖYLE. HANİ ŞU KAFAYA TAKMADIĞIM AY HAMİLE KALDIM DİYENLER VAR YA, HAKLIYMIŞ. BEN YUMURTAM ÇATLAMAMIŞ NASIL OLSA HAMİLE KALMAM DİYE BAYA RAHATTIM kaydirigubbakcemile3 VE O AY KALDIM. ŞİMDİ BEN ANNE Mİ OLUCAM, KARNIM BÜYÜCEK Mİ BENİM DE... ALLAHIM ALLAHIM.. TATLILARIM RAHAT OLUN BAKIN HAMİLE KALINILABİLİYOR. NOLUR RAHAT OLUN. BANA DUA EDİN BENİM DE DUALARIM SİZİNLE.
SEVSEVİL çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde çokk anlatamam.herkesin gönlüne göre olsun hepimiz anne olucaz koskocaman bir aile olucaz enkısa zamanda
KIZLAR BANA YARDIM EDİN TİROİD KONTROLÜ YAPTIRMAYA GİTTİĞİMDE BETA HCG BAKTIRDIM AMA ADETİMDEN 3 GÜN GEÇMİŞTİ KAN VERDİĞİMDE.BUGÜN DOKTORA GİTTİM BETA HCG 0.5 ÇIKMIŞ HAMİLE OLMK İÇİN 10 ÜSTÜ GEREKİYORMUŞ ŞİMDİ 2 GÜN DAHA GEÇTİ VE 5 GÜNOLDU HALA ADET OLMADIM.BETA HCG ÇOK HASSAS BİR TESTMİŞ DOKTOR OLSA ÇIKAR DEDİ.BEN TABİ EVE GEL AĞLA AĞLA BİR HAL OLDUM.
SEVSEVİLİ GÖRÜNCE İÇİMDE BİR UMUT DOĞDUUUUUU SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VARMI TEST YANILMIŞ OLABİLRİ Mİ?
KİMSE PES EDİP UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN!!!!
SİZE HİKAYEMİ ANLATAYIM;
arkadaşlar sonuç çıktı. canlarım arkadaşlarım sonuç pozitif hamileyim. ezanların yüzüsuyu hürmetine sonsuz şükürler olsun. rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.
ayyy canım benim yaa tomurcuğun çiçek açmış gerçekten annesi 4 haftalık olmuş bile yerim ben onuarkadaşlarım herkese tek tek teşekkür ederim. dün uyanır uyanmaz kan vermeye gittim tsh için. çok korkuyordum haberim olmadan çok yükselmiştir bebişin gelişimini olumsuz etkilemiştir diye. sonuçları aldığımda havalara uçtum, 1,200 çıktı t3 t4 normaldi. inanın işte o zaman gerçek anlamda sevinebildim. akşam doktora gittik.doktor ultrasonla baktı ama göremedi, alttan muayene etti yine göremedi. çok çok üzüldük, doktor olumlu ya da net bir şey söylemiyordu. dış gebelikten şüphelenmiş ama tüm belirtilerim normal gebelik gibiymiş. rahim çok kalınlaşmış, dış gebelikte içten kanama görünürmüş ultrasonda o da yokmuş. hassas test istedi, sonuç 1 saat sonra çıktı, değerler 1200 falandı, 3-4 haftalık gebeymişim. sevinelim mi artık dedim bence sevinelim ama bir hafta sonra tekrar gel ultrasondan bakalım tekrar görelim dedi, göremezsek renkli dublör gibi bir şey dedi onla bakıcakmış. ama benim içimde korku yok. çünkü o mucizehesaplarımıza göre adet olacağım gün hamile kalmışım kızlar. adet düzensizliğinden geç yumurtlama olabilirmiş. işte şu an bende durum böyle. karnım ağrıyor uykum geliyor hiç halim yok sanki iki günde başka biri oldum...
ayyy canım benim yaa tomurcuğun çiçek açmış gerçekten annesi 4 haftalık olmuş bile yerim ben onu
kaydirigubbakcemile3 daha 4 haftalık bile değilmiş 3- 3,5 gibi. mercimek diyorum ben ona opuyorumnanaktan rabbim gebelerin duasını kabul edermiş Allahım hepinize ikiz versin![]()
merak etmeyin doktorların söylediklerini çok fazla kafaya takmayın. zamanı geldiğinde bebişiniz karnınızda olacak tatlılarım... kızlar inşallah Allahım sonuna kadar sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bananda dua edin nolur. riskleri biliyorsunuz Allahım korusun
![]()
hayırlı olsun...sağlıcakla kucağına alırsın inş.
tebriklerrrr !!!!!! haşimatolu kardeşim..demekki haşimatolularda gebe kalabilirmiş...umudunu asla kaybetme ve hep olumlu düşün ki bebeğinde mutlu ve sağlıklı kalsın 9 ay karnında...sakın endişe etme bişey olur mu falan diye ... Allah a tevekkül et...herşeyin başı sabır ve sonucunda güzel tebessümler ...darısı olmayanların başına..en çok istediğim ikiz bebeğimin olması ..olmuşken ikiz olsun malum yaşım ilerliyor...Rabbim hepimizin duasını kabul etsin...sevgiler :1hug: