sağol canım allah razı olsunda ya bide kist illeti olmasa belki herşey daha güzel olur evet 2 düşse çok iyi olucakta ya selsevilciğim benim önceki halilirim hep 0 altında ama o zamanlar eutrox içiyordum o zamanda çok düşmüş dedi doktor levotiron içiyom ayyy keşke yumrtlamam iyi olsa ya bende yumurtlama günlerini takip edebilsen ama adet düzensizliğim var 3 4 ayda bi adet görüyom
ha selsevil doktor bana diane 35 verdi ama çok sallıyorkafamçokkarıştıbenimahvediyor valla
ee canım sen nasılsın ya beben nasıl tatlım iyisinizdir inşallah:Saruboceq:
tatlım euhtroxla levotiron aynı ilaçlar. yani çok düşmüş olmasının ilaçla ilgisi yok ilacın dozunu ayarlayamamış doktor, bende de öyle oldu sonunda kendim ayarladım. ilacın dozunun çok az daha yükseltilmesi lazım bence onu ihmal etme.
bende korunurken diana 35 kullandım 2 sene kadar, ben hiç yan etkisini görmedim ama kişiden kişiye değişebilir tabi. örneğin yasmin kullandığımda resmen mahvolmuştum. sende değiştirebilirsin ilacını.
canım bende acildeydim yeni geldim, afedersin bağırsaklarım acayip bozulmuş doktor hemen çağırdı hamilelikte riskliymiş, serum verdiler tahliller yapıldı takip etcez ama bebeğim iyi çok şükür.
darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına.