Arkadaşlar merhaba sensen80 canım gözün aydın doğmuş bebeğin analı babalı güle güle büyüt inşallah biz de hala uğraşıyoruz. ben 25 mg levetiron kullanmaya devam ediyorum geçen ay 2.91 çıkmıştı sevinmiştim bu ay 3.61 çıktı yine yükselmiş canım sıkıldı gerçi referans aralığı içersinde ama bu ay da iğne tedavisi görmeme rağmen yumurtam çok direnç gösterdi büyümedi acaba bu tiroidden mi kaynaklanıyor? doktora gitsem şimdi normal dicek biliyorum ama acaba ilacın dozunu arttırsam mı 50 mg a???
yoksa benim vücudum bu şekilde mi normal çünkü eski hormon tahlillerime bakıyorum benim tsh ım hep 3 lerdeymiş sonradan yükselmiş.
anlamadım gitti acaba yine mi yükselicek t3 ve t4 normal.ben aslında 1 ay daha aynı dozla devam edip tekrar ölçtüreyim diyorum dozu yokseltmek için aceleci davranmiyım zaten kendi başıma yapamam öyle birşeyi.
ayrıca bu ay zor da olsa büyüttük yumurtayı ve pazar günü çatlatma iğnesi oldum şuan vücudumdaki hormonlardan da kaynaklanıyor olabilir hafif yükselmiş olması yada hamile mi kaldım acaba yükselmeye başladı :)
sizce ne yapmalıyım illa 2,5 seviyelerinde mi olması lazım???
yoksa benim vücudum bu şekilde mi normal çünkü eski hormon tahlillerime bakıyorum benim tsh ım hep 3 lerdeymiş sonradan yükselmiş.
anlamadım gitti acaba yine mi yükselicek t3 ve t4 normal.ben aslında 1 ay daha aynı dozla devam edip tekrar ölçtüreyim diyorum dozu yokseltmek için aceleci davranmiyım zaten kendi başıma yapamam öyle birşeyi.
ayrıca bu ay zor da olsa büyüttük yumurtayı ve pazar günü çatlatma iğnesi oldum şuan vücudumdaki hormonlardan da kaynaklanıyor olabilir hafif yükselmiş olması yada hamile mi kaldım acaba yükselmeye başladı :)
sizce ne yapmalıyım illa 2,5 seviyelerinde mi olması lazım???