mrb arkadaşlar,
benim ilk ay 9,04 lerdeydı 2 ay sonra kontrole gittim ama hiç ilaç kullanmadan 5,01 lere düşmüştü...daha sonra levotiron kullanmaya başladım günde 1 tane verdi ilgisiz orta yaşın üzerinde ssk da bayan bir doktor..
bir daha ki ay kontrole gittiğimde tsh 0,35 kadar düşmüştü...
işin ilginç yanı şu ki arkadaşlar o gün sonuçlarımı almaya gittiğimde o sevgili bayan doktorum erken çıkmıştı ve malum ssk olduğu için bende ne kadar dahiliye doktoru varsa tek tek kapısını çaldım..
kimisi aynen devam edin dedi (ne kadar dozda ve hangi ilacı kullandığımı bile sormadan)
kimisi sorupta devam edin dedi...
daha sonra oradaki hastalardan barış bey diye bir dahiliyecinin methini duydum ve sıraya girdim..
gerçekten çok iyi bir doktordu ayrıcada çok ilgili..
testlerimi kontrol etti,ilacı bir bir almamın kalp çarpıntısı ve sendeleme yapıp yapmadığını sordu,çok fazla dedi..yarıma düşürmemi istedi ve bebek istediğim için reglime 10 gün kala tekrar gelmemi istedi..pro.. ile başlıyan bir test yapmamız gerekli diye bir not düştü kağıdıma ama yazıyı okuyamıyorum..
daha sonra ; bu ay korunmam gerektiğini,bu değerlerle hamile kalırsam bebeğimin kalbinin durabiliceğini ve daha çok üzüleceğimi söyledi..
sorun şu ki diğer doktorları anlamıyorum,ya ilaca tam olarak dvm etseydim,ya çok istediğim halde sakıncalı olan gebelik gerçekleşseydi..ne kadar kolay bazı doktorlar için,10 sn içinde bakıp yolluyorlar,üstelik bayan doktordu..anlamıyorum ve kendimi bazen kobay gibi görüyorum bu hastanelerde..
ne kadar zormuş hamile kalmak,kalan nasıl kalıyor resmen bir mucize oldu gözümde