merhaba öncelikle çok saolun cevap yazdıgınız için. ben gebelik için gitmiştim yumurtlama dönemimi belirlemek için çok ağırdı gelişimi iki günde bir kontrole gidiordum adetten 15 sonra bile hala 11 - 12 civarında büyümüştü .. neyse ki 20 gün sonra büyüme ve çatlama oldu ozaman 20 milim olmustu .. ama şuan gebelık mümkün değil tsh değerlerımın düşmesini beklioruz . ben nasıl anladım bende zaten hipotıroıd vardı ama normal degerlerdeydı çeyrek kullanıyordum. son zamanlarda halsizlik ve uyku hali çok olmaya başladı tsh bakıldı o zman öğrendık daha bir ay olmadı bile çok canım sıkkın şuan gebelik düşünüorken değerlerım yüksek çıkması moralımı bozdu .. 64 değerler doktorum ilacımı yarıma çıkardı iki hafta sonra tekrar bakalım dedı ben dayanamadım 12 gün sonra baktırdım 61 e düşmüş iki hafta sonra tekrar bakalım dedı merak edıorum ne kadar olmus şuan 3 çeyrek içiyorum iki hafta doldu yarını merakla beklıyorum inşallah düşmüştür. yanlış anlamadıysam sizin 10 gün gibi kısa sürede yarı yarıya inmiş bu nasıl oldu çok güzel sizin adınıza sevindim inşallah hepimizin normale iner .. rabbim herkese acil şifalar versin.