- 1 Nisan 2013
- 320
- 45
- 318
ya iste ilac aliyorum sonra her iki ayda bi kan tahlili veriyorum sonuclarimi sordugumda ck iyi engel yok diyo bekle stres yapma diyo. ama ondan baska hicbirsey yapmadi ne ultrasondan bakti nede baska birsy bu yaz turkiyeye geldim orda gittim doktor a oda normal dedi ulstarondan bakti rahimdede birsey gozukmuyo dedi, ama dedi tekrar gidince tuplerine baktir belki tikalidir dedi ama bilmiyorumki. hormon sonuclari normal oldugunda yumurtlamamdada sorun olmuyomuki. zaten benim burdaki doktorum aile doktoru genis kapsamli bakmiyo bu ay baska bi doktor a gidicem jinekolog a esimle brlikte onlar herseye bakiyorlarmis kendiler cagirdi bizi zaten devlet ozellikle cocugu olmayan aileleri tespit edip yardim ediyormus. bakalim hayirlisi stress cok oluyo iste, etraf daki insanlar cok yorum yapiyo insan uzuluyo. Sirf bu yuzden insan icine cikasim gelmiyo. daha evleneli 1.5 ay oldu hic korunmadik hala birsey yok Allahdan hayirliisi bakalim ne yapcaklar gunu gelince olur insallah. sizin adinizada cok sevindim Allah isteyen herkese versin, hayirlisiyla alirsiniz insallah kucaginiza..
1.5 aydır mı evlisin?ohoooo ne bu stres.
yurtdışındasın sanırım.hastane işleri oralarda çok farklı oluyor.sıkıntılı biraz.ama daha çok yeni evlisin.
tam saldım çayıra zamanları
yumurtlama gününe filan dikkat edersen belki daha çabuk sonuç alabilirsin.şimdiden yıpratma kendini.
Benim dedi.ğim testler aylardır deneyipte sonuç alamayanlar için bir tavsiyeydi.
Ben yaklaşık 3 yıldır ertelemiştim bebeği.bu süreçte hep olmuyor muamelesi gördüm.neler duydum...
dr un tüplerine baktır dediği de rahim filmi.genellikle 1 yıldır olmayanlar için yaptırılıyor.
inşallah Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese istediği zaman versin