- Konu Sahibi denizcihan
slm önce şunu belirtim yaşım 37 ilk gebeliğimi yaşıyorum bebeğim olmaz derken şimdi 3 aylık hamileyim ve 2 senelik evliyim sevincimi daha doya doya yaşayamadım ama umudumu kaybetmedim bu gün aldığım bazı test sonuçlarında tiroid im 100 çıktı tabi dr un şaşkınlığını anlatabilmem imkansız 3 aylık hamileyim dr um ne olumlu ne olumsuz konuştu tiroid ilacımı heme bugün aldım bebeğin beyin gelişimi tiroidde çok önemli ne olup biter bilemem ama bebek doğduktan sonra beyin gelişiminde neler olduğunu ancak doğunca anlaşılırmış tabi bunun yanında bebek anne karnında ne kadar sağlıklı bilemiyoruz 4-5 aylıkken alınması tavsiye ediliyormuş ama bunu yaşı 20 lerde olanlara tavsiye ediyorlarmış benim yaşım 37 olunca bebek olamama risksinden dolayı bir şey diyemem dedi dr um ....algılaması güç olabilme ihtimali olabilir ama tabi bilemeyiz diyor dr ialç tedavisinden sonra tiroid ne durumda olduğunu izleyecek sonra ne olur biter allah bilir ama işim allahıma kaldıysa ne mutlu bana sizde dua edermisiniz teşekkürler rabbim herkesin evladının sağlıklı sıhhatli doğmasını eline almasını nasip etsin inşallah