Yüksek lisansimi da tamamladim zaten. Biz ilk bulusmamizda mezun oldugumuz bolumleri soyledik ve bi daha universite hayatlarimizi hic acmadik. Neden inanin ben de bilmiyorum!!! Yuksek lisansimi da onunla birlikteyken tamamladim hatta.ya cok anlamsiz biliyorum hatta mantik hatasi var. Ama neden boyle oldu bi fikrim yok.
hangi okul mezunu olduğunuzu bile sormadı ilişki boyunca bir kere bölüm sordunuz ve erkek arkadaşınız çok önem veriyor... bu işte bir terslik var. çok önem veren hangi üniversite demez mi?Yüksek lisansimi da tamamladim zaten. Biz ilk bulusmamizda mezun oldugumuz bolumleri soyledik ve bi daha universite hayatlarimizi hic acmadik. Neden inanin ben de bilmiyorum!!! Yuksek lisansimi da onunla birlikteyken tamamladim hatta.ya cok anlamsiz biliyorum hatta mantik hatasi var. Ama neden boyle oldu bi fikrim yok.
Hepiniz benim yazdigim sacma seye kendj bakis acinizla bakip yorum yapiyosunuz ve hepiniz haklisiniz. 2 kisinin yasadigini 2 kisi bilir aslinda. Erkek arkadasim da universite yillarini biraz buhranli gecirmis. O da bu konu hakkinda pek konusmaz. Oyle oldugundan olsa gerek konuyu gecistirdik iste. Aslinda soylenen bi yalan yok. Belki de herkesin anlayabilecegi kadar basit durum: ilk bulusmada birbirimizi pek ciddiye almadik. 2 hafta sonra isler degismeye basladi. Asik olduk. Sevdik. Birlikte olmaktan bisileri paylasmaktan mutluluk duymaya basladik. Daha sonra konusu acilmadi. Birbirimize soyledigimiz hayatimizi karartcak yalanlar oldugunu sanmiyorum. Gecen hafta istem ayrildim falan. Belki de bunun baskisi yuzunden kafama taktim hepsi bu.
Seni eğitimin için seviyosa o adamı bırak zatenSelam,
2 yillik bir iliskim var. Kisa zaman sonra nisanlaniyoruz. Erkek arkadasim egitime onem veren biri. Ben yuksek lisans mezunuyum. Ancak lisansimi acikogretimden tamamladim. Ve o bunu bilmiyor. Ogrenirse nolucak bi fikrim yok.korkuyorum bildiginiz
Yanlış gelebilir ama biraz uste çıkmakta fayda var .
Mesela laf arasında deyin ki " Açıktan okuduğum için biri laf etti o okul sayılmaz diye nasıl sinirlendim anlatamam . Okul değilse o diploma neyin nesi dedim. " gibi.
Eğer şaşırır tepki verir, sorarsa " Aaa bilmiyor musun canım ? Söyledim sana ? Aşk olsun " diyerek sıyrılmaya çalış.
Yok baktin üstüne gelip garip hareketlerde bulunuyor asla geri çekilme " Ben sana yalan mi söyledim? Okudum okulumu açık ya da orgun ne fark eder çok kirdin beni " diyerek sıyrıl hatta trip at[/QUOTE ON
On Numara fikir.Örgün ya da açık ne fark eder ki hiç bir zaman örgün ya da açık mi diye sormadın desin.
neden bilmiyor ?Selam,
2 yillik bir iliskim var. Kisa zaman sonra nisanlaniyoruz. Erkek arkadasim egitime onem veren biri. Ben yuksek lisans mezunuyum. Ancak lisansimi acikogretimden tamamladim. Ve o bunu bilmiyor. Ogrenirse nolucak bi fikrim yok.korkuyorum bildiginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?