tiryaki iş arkadaşı

perfect libra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
10
9
1
44
iş yerinde yanyana masamız arkadaşla tam bir sigara tiryakisi birini söndürüyor diğerini içiyor hemen. dışarıda içiyor ama girince öyle bir koku var ki benim dilim boğazım resmen sigara içmişim gibi oluyor.parfüm sıkıyor ama sigara ve parfüm kokusu birleşince leş gibi oluyor.astımım var açık açık dedim tıkanıyorum bak lütfen azalt yada içince hemen içeri girme umuru değil. ne yapayım Allah aşkına ya deliricem masamı değiştiricem ama buram buram kokusu her yerde.kurumsal bir firmada çalışıyorum şikayet etsem de sonuç alamam ki etmekte istemem zaten açıkça söyledim ya daha ne yapayım çıldırıcam

yak bi sigara kokusuna alışırsın güldüm ama bunun başka çaresi yok maalesef

Sende osur onun yanında onun pis kokusuda senin osuruk kokusu gibidir intikamını almış olursun

Astım hastası olduğunuzu ( öyle olmasa bile öyle olursunuz zaten ) ve bu yüzden masa değişimini amirinize söyleyin

O geldiğinde çıkın. Bir de masa değiştirin mecburen. Hakikaten çok sigara içenlerde yanında icmisten beter koku oluyor geldiğinde. Siz çıkıp temiz hava alın o ara belki azalır koku. Cam varsa cami açın. Masanızı da mutlaka değiştirin.

Yöneticinize durumu bildirin
Astım hastasıyım masamı değiştirmem mümkün mü, deyin.
Şikayet etmek istemiyorsunuz anlıyorum ama o da toplu yaşamın kurallarına uymak zorunda.

İçeride sigara içmediği için bir şey yapamazsınız.Ama kendisini parfüm konusunda uyarabilirsiniz.

Sizde odaya parfümü bol bol sıkın ki ağır bir kokunun ne kadar rahatsız edici bir durum olduğunun farkına varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…