- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
Örümcek kafalılık da bi şekilde yasaklansa yaToptan yasaklansın tabi. Sigara içmek yasaklansın, içki içmek yasaklansın, asitli içecekler, meyve suları, cipsler yasaklansın hatta atlet giymeden sokağa çıkmak ve terli terli su içmek de yasaklansın mazallah üşütürüz falan. Malum biz kendi sağlığımız hakkında yanlış kararlar veriyoruz devlet bir el atsın.
Örümcek kafalılık da bi şekilde yasaklansa ya
Seni alintilayip muhatap olduğumu hatırlamıyorumsana öylesine ağır cümleler kurarım ki ama elimden giden edebime yazık olur
dilerimMune hanım yada Kazen gerekli olanı yapar sizin gibiler için benim ne yorum yapmışsam yapmışım bu sizi hiiiç ilgilendirmez en azından saygımı bozmadım benim dememle de hiçbirşey yasaklanmaz artı bi temenni
3-5 gün ban alıp dönmek yetmese keşke sizin gibilere
gidip tedavi görürler belki. Sigaraya zam başladığından ve kapalı alan yasağından beri içme istatistiği azaldı. Bu bir gerçek. İnsanlar bilinçlendi. Yolda yürürkenh önümde sigara içen adam yüzünden, sigara içen adamdan daha çok zehirlenmek istemiyorum. zam yapılsın fakat bana kalırsa uyuşturucu statüsüne alınsın. satışı da yasaklansın.
bana yazılan yoruma ithafen yazıyorsun sonra bana yazmamış oluyorsun öylemiSeni alintilayip muhatap olduğumu hatırlamıyorum
Yarası olan gocunur
Annem bu haberi hiç sevmeyecek. Bi yığın beddua ve lanetlemeden sonra derin bi nefes alip yakacak bi tane daha...
Amaç caydırmak değil ki... Turkiye de bu amacla zam falanda yapilmaz. :))
Ben yaktım da bitti bileGelsin karşılıklı yakalım
Ben değil de sigaradan nefret edip , torpidoda yedek bulunduran (olası yoksunluk krizlerime karşı) eşim ne mesut olacak bu habere
Ben yaktım da bitti bile
Ben yurdum sigarasını içiyorum, maksat devletim kazansın, 6,5 liraydı 7,5 lira olmuş
Ya evet bu arada yorumlara biraz dikkat edelim lütfen .
Tamam sigara sağlığa zararlı biliyoruz , teşvik etmek gibi bir niyetimizde yok .
Hatta dışarıda yenilen bir yemek sonrası masadan kalkıp dışarıda iki fırt çekmek zor da gelse , tüm yasakları da seviyoruz.
Ama
Öyle çok kötü koktuğumuzdan tutup , çocuklarımızın rızkından kestiğimize kadar genellemeler yapmasak
Senelerdir içerim bırakanları hep bir daha içmemeleri için teşvik edip hiç içmeyenlere de saygı gösterdim, evinde içirmeyenin evinde içmedim, kendi evimde dahi gelen giden misafirim belki içmiyordur kokar, rahatsız olur diye salonda sigara içmiyoruz biz, balkon, teras, soğuk günlerde mutfaktır gaz odamız.
Saygı gösteriyoruz, aynı saygıyı
beklemek ayıp kaçmaz sanırım.
Senelerdir içerim bırakanları hep bir daha içmemeleri için teşvik edip hiç içmeyenlere de saygı gösterdim, evinde içirmeyenin evinde içmedim, kendi evimde dahi gelen giden misafirim belki içmiyordur kokar, rahatsız olur diye salonda sigara içmiyoruz biz, balkon, teras, soğuk günlerde mutfaktır gaz odamız.
Saygı gösteriyoruz, aynı saygıyı beklemek ayıp kaçmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?