ozaman nefret demiyelim affedilmeyecek kadar tiskindim diyelimacı ama gerçek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman nefret demiyelim affedilmeyecek kadar tiskindim diyelimacı ama gerçek :)
ozaman nefret demiyelim affedilmeyecek kadar tiskindim diyelim
senin onun için yaptıklarını hiçe sayıp seni kırmaddan konusabilmesi........ uyan diyorum kendime yeter uyannnnnnnnsebebi ne?
senin onun için yaptıklarını hiçe sayıp seni kırmaddan konusabilmesi........ uyan diyorum kendime yeter uyannnnnnnn
ewet haklı gibi benmle tartısma dedi bende teli suratına kapattım aradı bana bunu birdaha yapma dedi yine kapattım :) cok kırgındımbunu ona söylediniz mi?
nefret kalıcıdır ya geçmezcok sewdiğim biriden şu dakka itibariyle nefret ediyorum sizce kalıcımıdır gecmesin lüfen dahada fazla tiskinmek istiyorum varmı sizinde böyle oldugunuz zamanlar....
Geçse bile unutamayacağımdan eminimnefret kalıcıdır ya geçmez
gecmez tiksinmeyı gecmıssın nefrete dönüyor suan seni çok incitmis bellıcok sewdiğim biriden şu dakka itibariyle nefret ediyorum sizce kalıcımıdır gecmesin lüfen dahada fazla tiskinmek istiyorum varmı sizinde böyle oldugunuz zamanlar....
Bizde olması durumunda sizde kazanımı ne olacak ?varmı sizinde böyle oldugunuz zamanlar....
düne göre bi degisme olmadı hala nefretlerdeyimbenim geçmez daha da kurulurum hatta gün geçtikçe görmezsem diniyor da görünce yine hatırlar yine deliririm![]()
biri ögretse bana o duyguyu....................Nefret iyi bir şey değil ki hissiz kalmak daha iyi