Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter :KK34::sinirli::sinirli::sinirli:

benim eşim de böyle bir giydiğini bir daha giymez kokusu beğenmez ütüsünü beğenmez ama beni delirtti şimdi elimi bile sürmüyorum umrumda değil ne halin varsa gör bıktım artık dedim.

kendi yapıyor bırak sende yapma. bu kadar dırdır eden erken artık nefretim yani.

yerler düzgün silinmemiş duvarda parmak izi var bak bunu bile demişti eşim bana.
sonra sonra düzeldi epeydir darlamıyor beni.

insanız yahu bizde hem çalış hem ev işi yap hemde azar işit ohh beyimizde yan gelip yatsın.
yok öyle bir dünya.
bırak kendi yapsın.

benim eşim de böyle bir giydiğini bir daha giymez kokusu beğenmez ütüsünü beğenmez ama beni delirtti şimdi elimi bile sürmüyorum umrumda değil ne halin varsa gör bıktım artık dedim.
Canim inanirmisin iki uc kapak koyuyorum sirf laf etmesin diye. Bir yumusatici toz bi bucuk hafta zor gidiyor bana . Yikiyorum dolabina koyuyorum yemek yerken geliyor onume atiyor kirli bunlar diye .
Masa duzenindede boyle
Herseye karisiyor
Artik bende yikamayacagim birseyini bu kadar nankorluk fazla

kendi yapıyor bırak sende yapma. bu kadar dırdır eden erken artık nefretim yani.

yerler düzgün silinmemiş duvarda parmak izi var bak bunu bile demişti eşim bana.
sonra sonra düzeldi epeydir darlamıyor beni.

insanız yahu bizde hem çalış hem ev işi yap hemde azar işit ohh beyimizde yan gelip yatsın.
yok öyle bir dünya.
bırak kendi yapsın.

allah allah,
kocanın titizliği iyidir aslında, tabi fırsata çevirenler için.

benim eşim eskiden evde yardımcı istemezdi, yabancı birisi gelmesin evimize kafasındaydı, kendisi de bana nazaran titiz ve düzenlidir.
e tabi yılların alışkanlığı(3 erkek kardeş büyümüşler, anneleri de asla iş yaptırmaz) önce benden bekledi, baktı benden hayır yok bir çok işi kendi üzerine aldı, öyle idare ediyorduk. çocuktan sonra ben ev işleri ile alakamı sıfırladım, bu baktı bütün işler ona kalacak, yana yakıla yardımcı buldurdu bana,
böyle de güzel tanışma hikayemiz vardır yardımcımız ile, ama ayran içtik ayrı düştük, taşınınca gene kaldı işler goha nın kocasına

ablacım yıkama yahu. yıkama katlama ütüleme. bu ne be? güzellikle söylemek te yok madem. bırak ne hali varsa görsün. kendi canının kıymetini bil be.
Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim

allah allah,
kocanın titizliği iyidir aslında, tabi fırsata çevirenler için.

benim eşim eskiden evde yardımcı istemezdi, yabancı birisi gelmesin evimize kafasındaydı, kendisi de bana nazaran titiz ve düzenlidir.
e tabi yılların alışkanlığı(3 erkek kardeş büyümüşler, anneleri de asla iş yaptırmaz) önce benden bekledi, baktı benden hayır yok bir çok işi kendi üzerine aldı, öyle idare ediyorduk. çocuktan sonra ben ev işleri ile alakamı sıfırladım, bu baktı bütün işler ona kalacak, yana yakıla yardımcı buldurdu bana,
böyle de güzel tanışma hikayemiz vardır yardımcımız ile, ama ayran içtik ayrı düştük, taşınınca gene kaldı işler goha nın kocasına
Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi

O kadar şikayet ediyorsa bırak kendisi yıkasın, bırak kendisi bir çözüm bulsun çamaşırlarında kokuyu muhafaza için.
Bir de hamilesiniz yani şu halde sürekli deterjanlarla haşır neşir olmak iyi de olmaz.
Ay uyuz oldum kocanıza, gıcıklığına gardırobunun içine pastırma asmak lazım.

Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim

ya senin ömrüne yazık yaaaa. yıkama. bu ne böyle sabah sabah sinirim zıpladı. o öyle diye niye siz onun hayatına kul köle olasınız ki?

O kadar şikayet ediyorsa bırak kendisi yıkasın, bırak kendisi bir çözüm bulsun çamaşırlarında kokuyu muhafaza için.
Bir de hamilesiniz yani şu halde sürekli deterjanlarla haşır neşir olmak iyi de olmaz.
Ay uyuz oldum kocanıza, gıcıklığına gardırobunun içine pastırma asmak lazım.
Omrum camasir makinasinin basinda gecti ne diyeyim
:kızgın::kızgın:

Benim kocanın bir üst versiyonuymuş seninki :KK53:

Benimki de beğenmez.... yok çamaşırlar kokmuyor yok ütüleri zamanında yapılmamış yok yemekler iyi pişmemiş :işsiz:
Herşeye kulp bulur. Ben de hiçbir şey yapmıyorum yaz tatili şuan çalışmıyorum ama elimi sürümyorum hiçbir şeye oh mis gibi :KK14:

Bir söyledi iki söyledi ben de aldırmadım hiç o da vazgeçti ... şiddetle tavsiye ederim :kahve:

Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi

ya çamaşır olayını tam anlamadım, deterjan kokusu kalsın mı istiyor? hiç sağlıklı değil.
sırf bu sebeple kurutma makinesi aldım ben, deterjan kokusu kalmasın eşyalarda diye.

Böyle eşlerine hizmetçi muamelesi yapan erkeklerden nefret ediyorum.çok beğenmiyorsa otursun kendisi yıkasın.bi defa güzel koksun diye kullanılan yumuşatıcılar sağlığa zararlı.hem de Bebek varken daha dikkatli olmanız lazım.hamile kadına nasıl kıyıyo anlamıyorum.annesine de böyle davranıyor muymuş beyfendi.

Back
X