Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

Ama onun almadigi kokuyu herkes aliyor .
Ben ta assagidan duyuyorum kokularini
Sen ona burun damlası al burnu tıkanık heralde :) Ben valla biriktirip haftada bir yada iki kez çamaşır yıkıyorum. Az kirliyse 30 dkda 30. derece daha kirliyse 1 saat 40 derecede yıkıyorum. Deterjanı bir ölçek koyuyorum. Yumuşatıcı kullanmıyorum. Zaten kireçli değil bizde sular gerek yokki gayet temiz oluyo. Ütüm de bozuldu bir daha almadım. Onu da yapmıyorum. Asarken çırpınca ve giyince düzeliyor çoğu :) Bence çok taviz verme yaptığı çok saygısızlık. Fırlatıp atması çok ayıp. Tepkini göster böyle şeyler yaparsa.

Allahtan eşim işlerime karışmaz . .:süslü:
Düşünemiyorum kendimi. .:ruh:

Allahtan eşim işlerime karışmaz . .:süslü:
Düşünemiyorum kendimi. .:ruh:
Malesef benimki cok karisiyor
Ama hala donunu cikarmayi ogrenemedi :halay:

Ustune gitmek istememe sebebim şu ; esim annesini bes yasinda kaybetmis . Babasi bkr yil sonra hemen evlenmis onun verdigi psikoloji var biraz . Yeni annesi temizlikten yemekten bi haber kac yillik evli pek yemez yapmayi bilmez . Gunu hazir corba makarnayla gecistirir . Boyle olunca esim ve komsularda anlatir esim her isini kendi yapmis . Camasirini yikamis yemegini kndi hazirlayip yemis .

Yani biraz icinde bi anneye ortalikta elinde bezle dolanan bir anne gormeye muhtac buyumus fikrimce .
Hani olur ya bi yere otururuz annemiz der kalk orayi supurcem silicem
Bunlari ozluyor istiypr muhtemelo_O

Yardimi dokunur cunku evde
Hababam calis demez bana
Bisey kaldrma tek basina sakin vs ise goderken hep uyarir
Camasirdada bilmiyor sanirim zarar gelecegini .

Yoksa hakkini yemek istemem anliyorum onu
Seviyorumda
Halledicez yavas yavas
Herseye ragmen bu evde tek yardimcim kendisi
Is guc sinir stres
Özlemleri
Farkindayim
Ne yapalim :KK5:

benim eşimde böyleydi. yeni evlendiğimizde sürekli beni yönlendirirdi. kendi evinde anne ve kız kardeşi o
yönlendiriyormuş. dedim ben işimi bilirim ya karışma ya da gel sen yap dedim. şükür şimdi karışmıyor.

Malesef benimki cok karisiyor
Ama hala donunu cikarmayi ogrenemedi :halay:

Ustune gitmek istememe sebebim şu ; esim annesini bes yasinda kaybetmis . Babasi bkr yil sonra hemen evlenmis onun verdigi psikoloji var biraz . Yeni annesi temizlikten yemekten bi haber kac yillik evli pek yemez yapmayi bilmez . Gunu hazir corba makarnayla gecistirir . Boyle olunca esim ve komsularda anlatir esim her isini kendi yapmis . Camasirini yikamis yemegini kndi hazirlayip yemis .

Yani biraz icinde bi anneye ortalikta elinde bezle dolanan bir anne gormeye muhtac buyumus fikrimce .
Hani olur ya bi yere otururuz annemiz der kalk orayi supurcem silicem
Bunlari ozluyor istiypr muhtemelo_O

Yardimi dokunur cunku evde
Hababam calis demez bana
Bisey kaldrma tek basina sakin vs ise goderken hep uyarir
Camasirdada bilmiyor sanirim zarar gelecegini .

Yoksa hakkini yemek istemem anliyorum onu
Seviyorumda
Halledicez yavas yavas
Herseye ragmen bu evde tek yardimcim kendisi
Is guc sinir stres
Özlemleri
Farkindayim
Ne yapalim :KK5:

İnşallah oturur düzeniniz . .
:KK37:

Utuye zarar vermez degilmi ?

Valla benimkine vermedi bugune kadar :) zaten oyle parfumle doldurma hani ütünün icine su koydugumuz yer varya oraya su koyarken suyun icine bi kac damla da parfum ekle benim o sekilde ütüledigim gömlekler parfüm kokuyor:) madem deterjan kokusunu birakmiyor camasirda ben de oyle yapıyorum :)

Ama şunu anlamıyorum ya ananemin camasirlari mis gibi deterjan kokar bizimkiler öyle olmuyor gittim ananem neyi kullaniyorsa aynisindan aldim gene yok.. makinemizden mi kaynaklaniyor anlamıyorum ki.. ben de çözümü parfumde buldum

Valla benimkine vermedi bugune kadar :) zaten oyle parfumle doldurma hani ütünün icine su koydugumuz yer varya oraya su koyarken suyun icine bi kac damla da parfum ekle benim o sekilde ütüledigim gömlekler parfüm kokuyor:) madem deterjan kokusunu birakmiyor camasirda ben de oyle yapıyorum :)

Ama şunu anlamıyorum ya ananemin camasirlari mis gibi deterjan kokar bizimkiler öyle olmuyor gittim ananem neyi kullaniyorsa aynisindan aldim gene yok.. makinemizden mi kaynaklaniyor anlamıyorum ki.. ben de çözümü parfumde buldum
Yeni makinelerden de kaynakli sanirim
Komuyu birakmiyorlar .
Birde parfum deneyelim bakalim :)

benim eşim de gözle gorulmeyecek tozlari bulur :cry: bu sebeple ani sinir krizleri gecirdigimi bilirim. cok zor cokkkk titiz koca. heryer temiz olacak hos kokacak. yani hem bebek hem is nelere yetiseyim robot muyum ben:KK42::mad:

Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim
cnm bence onun takıntısı normal değil
kendi de engel olamıyordu bi doktora gitmesi lazım
hepimizin takıntıları var ama bastırmaya çalışıyoruz
bastıramıyor ve hayatını etkiliyorsa mutlaka doktora gitmeli

Makinalarda 20 derece var arkadaşım kocanla dalga geçmişsin ama var.
Bizimkinde yok deseydin keşke.

Yeni makinalar az suyla yıkadığı için bazen kötü kokma yada hiç kokmama olabiliyo.

Deterjan + yumuşatıcı seçimin önemli.

Rinsonun sıvı deterjanı benim diyen yumuşatıcıdan daha çok kokuyo ve kokusu kalıcı.

Tek problem kıyafet çamaşırsa aşılamayacak bişey değil ama herşeyde böyleyse otur düşün derim

Ayyy ba yildim süper mis esiniz ya ayni ben ,ne iyi bizdede tam tersi ben esimden şikayetçiyim cok rahat bana gore,ama alusiyo canım benim yeni evliyiz biz,gerci gecmusiz var ama , ya o bana benziycek ya ben ona ,ama tiyiz bir ibsan asla digerine benzemez,siz yavastan ona benziyceksiniz,kiii bu cok guzel bisey ,tebrikler valla,bu k9nuyu esime okutucam,hep diyorum b9yle erkeklerde var diye

Kendiniz alistirmayin. Sen onun annesi yada dadısı degilsin demi ?
Anladigim kadariyla peşinde kul köle olmusun. 1 kere derim boyle böyle diye ikinciye atarim önüne . Az cesaret.

Konus sahibi yumoşu ağzına boşaltma cümlesi beni benden aldı çok yaşa emi :-)
Konuna gelecek olursak bazı arkadaşların dediği gibi bırak kendisi yapsın , takıntılı insanlar başkasının işini beğenmez ,kadını erkeği yok bunun; ama ondan önce son çare denemek istersen granül toz sabunlar var (bilindik kalıp sabun markasının )işte onlar tam sabun ve titizlik kokusu bırakıyor çamaşırda; onun dışında sıvı deterjanları 2 kapaktan fazla koyunca dahası insanı bayan kötü bir koku kalıyor nedense ; ben siyahlar içinde kullanıyorum sıvı sabun ilk başlarda renkleri iyice koyulaşsın diye çok koyuyordum gerçekten kötü kokuyordu

Kucuk bi tabak ya da bardak altliginin içine pamuk koyun pamuğun üstüne yumuşatıcı dökün biraz dolabın arka tarafina yerleştirin bi de bunu deneyin belki ise yarar :)

Back
X