Selam kizlar,
Cok üzgünüm suan ya

demin esim ise giderken kalktim yolcu etmeye öpmeye..
Kapinin önündeki sepeti gördü bu , icine patates soganlarimi koyardim bi kac gün öncesine kadar ama bi kac gün önce patateslerin en alttakilerinin cürüyüp kurtlandigini gördüm

((
Aman yarabbi böyle bisey BENIM basima nasil geldi hala anlamis degilim, okadar titizim ki anlatamam ama salakligima denk gelmis iste eskiyle yeni patateslerin yerini degistirmeyi unutmusum
Neyse..
Ben tabi heryeri temizledim dezenfekte ettim, o sepetide temizledim ama kullanmak istemedim huylandigim icin :s koydum kapinin önüne balkona cikarmak icin..
Neyse iste demin sepeti gördü benimki vaY efendim neden kullanmiomusum temizlemisim ya sepeti niYe bukadar titizmisim sinir oluomus artik benim bu temizlik titizligime !
Öpmeden kicini döndü gitti söylene söylene

Hamileyim ve hamile kaldigimdan beri dahada dikkat eder oldum napim bakteri istemiorum evimde !
Banyo tuvalet temizlerken csmasir suyu kullanirim ardindanda dezenfekte spreyi sikarim tuvalete ve etrafina.
Elime bisey bulastimi huylandigim bisey ellerimi dezenfekte ederim.
Disarda wc girdimmi dezenfekte ederim.
Sinekten falan acayip huylanirim bana degdimi ciglik atarim igrenc sey diye ..
Ya bilmiorum dikkat ederim iste normal temizligimi falan yaparim evde..
Dün dedimki senin havlunu ayiriyorum dedim benim burnumda ucuk cikmis dedim (grip olunca genelde cikar)
Elimi yüzünü siliyorum havluya sanada gecmesin dedim , kötümü etmisim yani ?
Onada dalga gecip güldü :/
Ya o sen titizsin dedikce ben daha titiz oluyorum sanki yada o daha cok takip edio beni napiorum ne ediorum diye, yaptiklarim hep gözüne batio cunku

Ben sadece cocuguma bisey olmasin diye dahada dikkat ediorum ( 7 aylik hamileyim Allahin izniyle )
Bilmiorum ya demin yaptigi cok gücüme gitti vallahi artik kavgaya dönüstürecek kadar sikilmis demekki bu durumdan!
Okadar sinir oldum ve üzüldüm ki bidaha hic temizlik yapmasammi acaba diorum ? Görsün nasil pasakli olunuomus !!
Belki ozaman eski temiz beni ve evimizi özler !?
Nedersiniz kizlar varmi bi öneriniz ?
Hamilelik yüzündenmi böyle abarttim yoksa abartmadimmi ? Kocam öyle dio diYemi banada öyle gelio?
Simdi böYleyse cocuk olunca nolcak ??
Yardim lütfen ??!!!!
Temizlik yapmamak iyi bi fikirmi sizce?
Pasakli olsam dahami iyi diorum yok ama bukadarda abarti dio :/