titizlikten cikan tatsizlik

valla durum vahim annemi görüyorum sizde bizde bir uzmandan yardım alalım mı anneciğim? dedigimizde ben delimiyim diyor kaydirigubbakcemile3 kıyamıyozda kendini de cok yoruyor.herseye sıcak su sıcak susuz bir temizlik asla temizlik degildir.her gün evin koridorunu ve mutfagı yanlıs okumuyorsunuz koridor ve mutfagın kalebodurlarını annem bildiginiz fırcalaya fırcalaya yıkıyor tuvalete veriyor suyunu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tırnaklarımıza cok dikkat eder tırnaklarımız uzunsa asla ve asla bizi mutfaga sokmaz.bardak tabak elletmez :ecrin_bebek: ve bunlar gibi yazarsam daha fazla sayfa yetmeyecek kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana hastalık bu bence ben anneme alıştım bu yaşıma kadar böyleydi böyle gidecek sanırım yaşı elverdigince kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Benim de bir teyzem var oda cok fena. Cocuklarının ayakkabılarını her gece yıkar. Evlerine parke dösemislerdi ayak izi oluyormus diye bezle geziyordu. Gece 3'te bile cam siler. Camların tozunu her gün alır neredeyse.

Hergün süpürge acar köse bucak süpürür,yerleri siler,toz alır.Cıkmasa bile hergün balkon yıkanır.Cocukların arkasından tuvalete girer bir güzel yıkar.Birde hasta ilacla tedavisi olmayan bir hastalıgı var. Yorma kendini diyoruz yavas,yavas bıraktı tabii yası'da 50 zaten.

Back
X