titizlikten cikan tatsizlik

yükselen burç doğduğun gün ay yıl ve saate göre bulunuyor

benim yengem de senin gibiydi hatta tahminen beterdi dayım işten gelince evin kapısından sokmadan soyar giydiği her şeyi kirliye atardı eve gelen olunca salona sokmazdı misafir gidince koltuk halı vs her yeri silerdi, temiz tabakları tekrar yıkar sofraya koyardı vs. bazı huyları halen devam ediyor ama çocuğu olduktan sonra daha az titiz oldu ama şimdi de çocuğuna takıntılı bir halde hayatı zindan ediyor çocuğa bence bir uzmanla görüşün kendiliğindne geçmiyor ya da başka birşeyleri takıntı yapmaya başlıyor insan

ben gunluk yaptigim icin kapida soymuyorum zaten kirlencek is yapmiyor beterin beteri varr bosuna dememisler

cunku oyle bir piskoloji olusmuskii herkezden duymam lazim cok teizsin cok titizsin duyuyorumda mesela biri geldi tuvalete girdi aklim tuvallette kalir acaba kapagi indirdimi acaba muslugu actimii ben muslugumuu piril piril yaparim gel caniimm komsum oll delityim seni hee

Şimdi ben size gelsem tuvalet ihtiyacım olsa giremiyecekmiyim acaba tuvalete ya altıma kaçırırsam oda koltuklara geçerse mazallah ne olacak lütfen biraz daha anlayışlı olun evinize gelen misafirlerinize tuvalet ihtiyaçtır çünkü su içmek gibidir...

Bir tuhaflik oldugunun farkinda misiniz bilmiyorum ama ovunur gibi anlatiyorsunuz. Evet ovunulur titizlikle, ama hastalikli davranislarla ovunulmez, cozum yolu aranir. Evet cok titizsiniz, ve bu sanirim bir hastalik halini almis. Bu kadar insan uzmana gorunmekte yarar var demis. Ama siz memnunsunuz galiba halinizden. ne diyim, Allah cevrenizdekilere sabir versin. Zor.

a.svereliniortak
Bir tuhaflik oldugunun farkinda misiniz bilmiyorum ama ovunur gibi anlatiyorsunuz. Evet ovunulur titizlikle, ama hastalikli davranislarla ovunulmez, cozum yolu aranir. Evet cok titizsiniz, ve bu sanirim bir hastalik halini almis. Bu kadar insan uzmana gorunmekte yarar var demis. Ama siz memnunsunuz galiba halinizden. ne diyim, Allah cevrenizdekilere sabir versin. Zor.

hastalikli davranislar nedemek? belki evimin kirlenmesini istemiyorum veya eve gelen sacina basina saip olsun temiz kullansin bunun neresi hastalik ha evet gunluk yapiyorum ve benim gibi ola varmi diye konu actim hakaret duymak icin degil kotu soz sahibine ayittir simdi dersiniz neresi kotu hasta diyosun ben alinirim 24 satte bagrip cagirmiyorum herhalde okadarda usutmedik bence konuyu iyice bi oku

Bence sizin hemde çok acil psikiyatriste gitmeniz gerek, sadece temizlik değil sizin başka takıntılarınızda var, bütün sayfaları okudum. dikkatimi çeken şey temizliğiniz ve burçlarla ilgili yazılan mesajlar verdiğiniz tepkiler, ne kadar ciddiye aldınız öyle.

sosyal hayatiniz nasil?
gun icinde temizlik disinda neler yapiyorsunuz?
eger genellikle gunluk mesgaleleriniz kisitliysa haliyle kendinizi mesgul edicek birseyler ararsiniz. eh turk kadininin en buyuk mesgalesi neddir? yuvasini temiz tutmak!
siz de sanki bu bosluktan ve bol zamandan ileri gelen takinti olusmus.
kendinize is icat etseniz, ne biliyim gercekten calissaniz mesela haliyle temizlige o kadar vaktiniz olmayacak. belli bir sure sonra da alisacaksiniz.

yurtdisinda yasiyorsunuz. orda mi dogup buyudunuz? yoksa evlenerek mi gittiniz? eger ikincisiyse belki de yalnizliginizi evle ve temizle ugrasarak bastirmaya calisiyor olabilirsiniz.

sorun her neyse temeline inin muhakkak. hayat her gun elinizde bez birseylerin tozunu almakla gecmeye degmeyecek kadar kisa. kacirdiklarinizin farkina vardiginizda gec olabilir. of dusunsenize (Allah korusun) bir ay sonra olcek olsaniz arkanizda birakacaginiz su dunyada en cok ozen gosterdiginiz sey eviniz. o da sizden sonra gelicek olan kadinin insafina kalmis. o bir hafta temizlemezse ortada hicbirsey kalmayacak. cok uc ornekler bunlar tabi. ama silkelenmeniz lazim. normal degil su durumunuz.

hayir hollandada dogup buyudum ama boyle olmamda cok neden olabilir gecen yilda cok seyler oldu belkide budur evet calismiyorum arada bir alisveriss bir sali gunu esimleyim calisiyor onun disinda evdeyimm temizlik.evet burclara gelince ciddiye aldim cunku soyleme sekli bana ters geldii

sosyal hayatiniz nasil?
gun icinde temizlik disinda neler yapiyorsunuz?
eger genellikle gunluk mesgaleleriniz kisitliysa haliyle kendinizi mesgul edicek birseyler ararsiniz. eh turk kadininin en buyuk mesgalesi neddir? yuvasini temiz tutmak!
siz de sanki bu bosluktan ve bol zamandan ileri gelen takinti olusmus.
kendinize is icat etseniz, ne biliyim gercekten calissaniz mesela haliyle temizlige o kadar vaktiniz olmayacak. belli bir sure sonra da alisacaksiniz.

yurtdisinda yasiyorsunuz. orda mi dogup buyudunuz? yoksa evlenerek mi gittiniz? eger ikincisiyse belki de yalnizliginizi evle ve temizle ugrasarak bastirmaya calisiyor olabilirsiniz.

sorun her neyse temeline inin muhakkak. hayat her gun elinizde bez birseylerin tozunu almakla gecmeye degmeyecek kadar kisa. kacirdiklarinizin farkina vardiginizda gec olabilir. of dusunsenize (Allah korusun) bir ay sonra olcek olsaniz arkanizda birakacaginiz su dunyada en cok ozen gosterdiginiz sey eviniz. o da sizden sonra gelicek olan kadinin insafina kalmis. o bir hafta temizlemezse ortada hicbirsey kalmayacak. cok uc ornekler bunlar tabi. ama silkelenmeniz lazim. normal degil su durumunuz.
boshayallersmilevereliniortak

evet arkadaslar kendime dur demeliyim artik yoksa yatalak olana kadar devam etcem ki buda saglikli degil herneyse olumlu olumsuz fikirleriniz icin cok tessekkur ederim olumsuz dderken kendini bilir.baya fikir edindim okudum daha fazlasina gerek yok konuyu kapatabilirmisiniz?

evet arkadaslar kendime dur demeliyim artik yoksa yatalak olana kadar devam etcem ki buda saglikli degil herneyse olumlu olumsuz fikirleriniz icin cok tessekkur ederim olumsuz dderken kendini bilir.baya fikir edindim okudum daha fazlasina gerek yok konuyu kapatabilirmisiniz?

REYHANCIM ALINGAN OLMA BAZI ARKADAŞLARIMIZ OKB Yİ BİLMİYOR HEMDE ELEŞTİRİLERE AÇIK OL YANİ KONU AÇTIĞIMIZDA HERKEZİN OLUMLU YAKLAŞMIYCAĞINI HESABA KATMAMIZ GEREK CANIM BOŞVER SENİN GİBİ ÇOK TİTİZ ARKADAŞLARDA VAR KK DE MERAK ETME:1hug:

biliyorum iste benim gibi sinir disina cikan varmi diye merak ettimde actim konuyu eminimki titizleirin cogu o burctan degildir ama ben burclara inanmadigim icin aoruin yok :) titizlige devamm mezara kadar

canımm farkındamısın arkadas burçlarla ilgili bir sey dedi ve sen dönüp dolasıp yine ben basak ve koç değilim pasaklımıyım diyorsun bak şimdi de buna taktın ben sana pasaklısın sen desem eminim su an su dakika bütün evi siler süpürürsün kendin de dedin seni temiz titiz birisi olarak ifade etmemiz gerekiyormuş bence temizlik titizlik dısında öne cıkabilecek baska bir özellik bul....

Bende temizim titizim fayans aralarını da sihirli su denen deterjanla temizledim sana da tavsiye ederim yerleri de domestos ve yag cözücüyle silerim ama bütün bunları her gün yapmak da işkencedir o yüzden sen yardım al arkadasım allah yardımcın olsun....

Çok zor titizliği takıntı haline getirenlerle yaşamak...:sinifsinif:

Benim annecim sağolsun yaşadığı zorluklardan mı bilmiyorum ama çok takıntılı bazı temizlik mefhumlarına..Saygı duymaya çalışıyorum, onu tanıdğım için biliyorum ki altında başka nedenler var..CADIARZU

Örneğin havlusu banyodaki başka bir havlu ile yanyana ise hemen değiştirir, morali bozulur..
Yada mutfakta çeşmeyi açınca tezgahtaki her şeye su sıçrayacağını düşünür,bazen içine su sıçramıştır diye tabağındaki yemeği değiştirdiğini gördüm, yastığına dokunmayı düşünmeyin bile çok bozulur, huzuru kaçar,kafasında kurar bunu,bir sürü uyarı yapar..:))

Eve bir yabancı bir erkek gelsin çaydanlığın sapını tuttu yok bardağın tepesinden tuttu diye kurar kafasında..
Çamaşır suyu ile samimiyet hat safhada olur..Kahvaltılıklar temizde olsa yabancı biri varken yemez onlardan..Ki bu kendini tutuyor hali...

Çok yorucu oluyor bazen çok, öyle isterdim ki yardım alsın..Çok üzgünüm çoook

genc yasinizda kendinizede esinizede, ailenizede hayati zehir ediyorsunuz.

yaslanip hayatiniza bi baktiginizda ne yaptim hayatim boyunca sorusuna verecek tek cevabiniz temizlik olacak bu gidisle

o kadar gurur duyuyorsunuz ki bu halinizle, sanki cok normal birseymis gibi övüne övüne anlatmisiniz takintilarinizi...

cok takintili bi insansiniz, bencede acilen tedavi olmaniz gerekir.
zarariniz sirf kendinize degil ailenizede, ve en cok esinize...

canımm farkındamısın arkadas burçlarla ilgili bir sey dedi ve sen dönüp dolasıp yine ben basak ve koç değilim pasaklımıyım diyorsun bak şimdi de buna taktın ben sana pasaklısın sen desem eminim su an su dakika bütün evi siler süpürürsün kendin de dedin seni temiz titiz birisi olarak ifade etmemiz gerekiyormuş bence temizlik titizlik dısında öne cıkabilecek baska bir özellik bul....

Bende temizim titizim fayans aralarını da sihirli su denen deterjanla temizledim sana da tavsiye ederim yerleri de domestos ve yag cözücüyle silerim ama bütün bunları her gün yapmak da işkencedir o yüzden sen yardım al arkadasım allah yardımcın olsun....

canım bu sıhırlı sıvı dedıgın nasıl bısey hıc duymamıstım :(
fayans araları ıcın domestos renklıyı kullanıyorum acaıp beyazlatıyo ama oda kutusu 5 lıra yanı camasıra kullansam daha karlı bu dedıgın sıvıyı nerde ne kadara bulabılırım?? netten baktımda net bı yer bulamadım...:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:

genc yasinizda kendinizede esinizede, ailenizede hayati zehir ediyorsunuz.

yaslanip hayatiniza bi baktiginizda ne yaptim hayatim boyunca sorusuna verecek tek cevabiniz temizlik olacak bu gidisle

o kadar gurur duyuyorsunuz ki bu halinizle, sanki cok normal birseymis gibi övüne övüne anlatmisiniz takintilarinizi...

cok takintili bi insansiniz, bencede acilen tedavi olmaniz gerekir.
zarariniz sirf kendinize degil ailenizede, ve en cok esinize...

dusuncelerıme tercuman olmussun sekerım... alkisalkisalkisvereliniortak

evet temizliği bende severim amaaaa sen artık kendine işkence boyutuna getirmişsin. evi paklıycam derken kendini hem fiziksel hem ruhsal yıpratıyorsun farkında değilsin...
yapmaa gitsinnnn...
bu günü kendime ayırıcamm dee uzak ayaklarını yapp kahveniii al eline güzel bir dergi veya kitapp ohh keyfine bakkkk

Back
X