Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cunku oyle bir piskoloji olusmuskii herkezden duymam lazim cok teizsin cok titizsin duyuyorumda mesela biri geldi tuvalete girdi aklim tuvallette kalir acaba kapagi indirdimi acaba muslugu actimii ben muslugumuu piril piril yaparim gel caniimm komsum oll delityim seni hee
Bir tuhaflik oldugunun farkinda misiniz bilmiyorum ama ovunur gibi anlatiyorsunuz. Evet ovunulur titizlikle, ama hastalikli davranislarla ovunulmez, cozum yolu aranir. Evet cok titizsiniz, ve bu sanirim bir hastalik halini almis. Bu kadar insan uzmana gorunmekte yarar var demis. Ama siz memnunsunuz galiba halinizden. ne diyim, Allah cevrenizdekilere sabir versin. Zor.
cif çocukluğumuzdada vardı cidden bilmiyormusun mufakta fırın ovmak için
boshayallersmilevereliniortaksosyal hayatiniz nasil?
gun icinde temizlik disinda neler yapiyorsunuz?
eger genellikle gunluk mesgaleleriniz kisitliysa haliyle kendinizi mesgul edicek birseyler ararsiniz. eh turk kadininin en buyuk mesgalesi neddir? yuvasini temiz tutmak!
siz de sanki bu bosluktan ve bol zamandan ileri gelen takinti olusmus.
kendinize is icat etseniz, ne biliyim gercekten calissaniz mesela haliyle temizlige o kadar vaktiniz olmayacak. belli bir sure sonra da alisacaksiniz.
yurtdisinda yasiyorsunuz. orda mi dogup buyudunuz? yoksa evlenerek mi gittiniz? eger ikincisiyse belki de yalnizliginizi evle ve temizle ugrasarak bastirmaya calisiyor olabilirsiniz.
sorun her neyse temeline inin muhakkak. hayat her gun elinizde bez birseylerin tozunu almakla gecmeye degmeyecek kadar kisa. kacirdiklarinizin farkina vardiginizda gec olabilir. of dusunsenize (Allah korusun) bir ay sonra olcek olsaniz arkanizda birakacaginiz su dunyada en cok ozen gosterdiginiz sey eviniz. o da sizden sonra gelicek olan kadinin insafina kalmis. o bir hafta temizlemezse ortada hicbirsey kalmayacak. cok uc ornekler bunlar tabi. ama silkelenmeniz lazim. normal degil su durumunuz.
evet arkadaslar kendime dur demeliyim artik yoksa yatalak olana kadar devam etcem ki buda saglikli degil herneyse olumlu olumsuz fikirleriniz icin cok tessekkur ederim olumsuz dderken kendini bilir.baya fikir edindim okudum daha fazlasina gerek yok konuyu kapatabilirmisiniz?
biliyorum iste benim gibi sinir disina cikan varmi diye merak ettimde actim konuyu eminimki titizleirin cogu o burctan degildir ama ben burclara inanmadigim icin aoruin yok :) titizlige devamm mezara kadar
canımm farkındamısın arkadas burçlarla ilgili bir sey dedi ve sen dönüp dolasıp yine ben basak ve koç değilim pasaklımıyım diyorsun bak şimdi de buna taktın ben sana pasaklısın sen desem eminim su an su dakika bütün evi siler süpürürsün kendin de dedin seni temiz titiz birisi olarak ifade etmemiz gerekiyormuş bence temizlik titizlik dısında öne cıkabilecek baska bir özellik bul....
Bende temizim titizim fayans aralarını da sihirli su denen deterjanla temizledim sana da tavsiye ederim yerleri de domestos ve yag cözücüyle silerim ama bütün bunları her gün yapmak da işkencedir o yüzden sen yardım al arkadasım allah yardımcın olsun....
genc yasinizda kendinizede esinizede, ailenizede hayati zehir ediyorsunuz.
yaslanip hayatiniza bi baktiginizda ne yaptim hayatim boyunca sorusuna verecek tek cevabiniz temizlik olacak bu gidisle
o kadar gurur duyuyorsunuz ki bu halinizle, sanki cok normal birseymis gibi övüne övüne anlatmisiniz takintilarinizi...
cok takintili bi insansiniz, bencede acilen tedavi olmaniz gerekir.
zarariniz sirf kendinize degil ailenizede, ve en cok esinize...