Tiyatro Maceralarınız

su damlasına sığdıralamayan bir hayat, sahne, sanat... tiyatroya ilgi duyman güzel, fakat sahnenin büyüsüne kapılma, sonra çok şeyi erteler, başaramazsan hüsrana uğrarsın.

Bende lisedeyken tiyatro kursuna gittim.Üniv.de de 1 yıl çalıştık ve 2 kez oyun sergilemiştik.Birde bulunduğumuz ilin belediye tiyatrosunda da müzik kısmında görev almıştım...

O sahne,o ışıklar,o çalışma ortamı,o makara kukara geçen textler elimizde sabahlamalar...
Hiç birini unutamam.O kadar istedim ki ilerleteyim devam edeyim ama şartlar elvermedi ne yazık ki...:50:

ilköğretimde Türkçe öğretmeniyim ben okulda da derslerini aldığım için tiyatro konusunda bilgiliyim diyebilirim
birçok oyun oynadım hatta tiyatrocu olmak için babamla tartıştım ama öğretmenlikte karar kıldık
şimdi öğrencilerime oynatıyorum
bu yıl festivale katıldık ve en iyi oyun ,en iyi oyuncu dallarında birçok ödül aldık
tiyatro öyle muhteşem ki
benim öğrencilerimden bir çoğu tiyatroyu geleceğine hedef koydu bu benim için inanılmaz bir güzel bir duygu

Kesinlikle mükemmel bir şey tiyatro. Öğrencileriniz çok şanslı olmalı. Ama ben şimdi 11. sınıfa geçtim, sınav stresi dersler falan derken yapılacak sosyal aktivite kalmıyor. Oysa bırakın oynamayı, tiyatro izlemek bile o kadar harika ki..

Back
X