• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tlfnun calmasindan nefret ediyorum

bu dediklerinden bizim tanıdıklarda çok var:)

ben neysem de eşim biraz yumuşak yüzlü o yüzden onun arayanı çok oluyo. adam 3 sene 5 sene aramamış hal hatır sormamış tabiri caizse yararından çok zararı dokunmuş. yıllar sonra arıyor önce nasılsın yeğen bilmemne bir hafta sonra tekrar aranıyor bizim falanca işimiz var hiç mi değişmez bu sıralama allahım:4: falan yerde tanıdığın hoca var mı yok doktor var mı kendisinin yapabileceği işler de değil illa birine rica minnet yaptıracağı işler. afedersin millet poposunda sivilce çıkıyor bizi bir profesöre çıkart diyorlar oldu tabii buyrun başka emriniz

Iyi insan olunca tepene çıkarlar kötü olacaksin kimse arayamiyacak cekinecek.ama yok biz yaparız yardmciyiz iyyiz.al beni gunaha soktu simdi hem yorlcam hem ne sevabi kaldi tövbe:)

tatilin boyunca telefonunu kapat kökten çözüm yada iş yerinden ararlarsa sessize al açma telefonunu umrunda olmasın kafanı dinle güzelce. kimse kendi kişisel telefonunu kapattığın için ya da bakmadığın için seni suçlayamaz. ben öyle yapıyorum akıllarına bişi takılan herkes beni cepten arıyor sessize alıyorum telefonumu umurumda olmuyor şirket telefonu diye bir şey var ordan arasınlar şahsi telefonumu iş için kullanamam

Kapatamiyorumda anaokulu ogretmeniyim ya cocklarim aryor onlara kiyamiyorum acmasam facede watsapdan yani aryacak bi yer hep var yetmedi evime gelirler.kacip gidesim var valla

En kötüsü de bu aysa gönülsüz yardım sever. Bunun adı kendini kullandırmaya giriyor. Çok gurur kırıcı.
Aslında insan olarak hayır demeyi bilmeyen tipler var gerçekten. Bizim de buraya stajerler falan geliyor biraz da yaş itibariyle insanlar gerçekten kullanıyor. Çaylarını falan getirtiyorlar. Bu bana tamamen ters. Mesela onun işi çay getirmek değil ama hayır diyemediği için yavrucak mecbur getiriyor..konu sahibi de buna benzer bir durumda.

Hayir demekden ziyade olay su ben ogretmenim ortada mevzu ogrencilerim var onlari cok seviyorum sirf iyi niyetimi onlara zafimi kullaniyorlar.

Back
X