Töbeler olsun..Enıstem jigolo

Inanmadiysaniz size msjlari atabilirim baska isim mi yoktu.
Isin icnden cikamdm da yazdim bir tek ben biliyorum.
Esi tehdit ediyor yalanlarim ailene soylersen diyor
E yalanlayamazki ? Ss alıp kendine atsaydı ablanız mesajları fotoğrafları? Ya da başka bir telefondan fotoğrafını çekseydi? Sonuçta elinde kanıt var

Ablanız nasıl yakalamış anlamadım gizli gizli bunu yapan biri mesajları nasıl telefonda alenen tutabilir ki alıp eline okuyup öğreniyor pazarlık falan çok saçma hiç inanırıcı değil

Siz değil ablanız karar verecek. Ve böyle bir durumda karar veremeyen biri boşanmayabilir de. Karışmayın bence.

Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
Gozunu korkutayim akillanir diyor.
Bnde babama soyle diyorum bilmiyorum

Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
Bence boşanmayı düşünmüyorsa ailenize duyurtmasın. Yarın öbürgün hep kafasına kakacaklar böyle bir adamla evlisin bak hala vs vs diye.

Kendisi de soyluyor .

gözünü mü korkutacakmış:bicak:
kardeşinin boşanmaya niyeti yok galiba, sen karışma o zaman.

Bence direk boşansın...
Ve mesajları delil olarak mahkemeye sunup eniştemin yüksek kazancından pay alıp çıtır çıtır yesin...
Kimseye ispat etmek ya da deşifre etmesine gerek yok, mesajları. Hakime sunsun yeter...

O zaman önce OHA :oha:
Akıllanmak derken?

Belki yapmamistir.
Filn diye kndini avutuyor.
Yaptysada ki yaptigi cok ortada kabullenemiyor sanirim.
Gozunu korkutayim diyor.
Ya gnel olarak da agzi var dili yok bir tio dir bnim canm kardesim.
Ah biraz cazgir olsa.
Hala onu savunuyor ya

Back
X