• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokalarimizi taclarimizi bandanalarimizi saclastiklerimizi paylasmaya ne dersiniz???

ay inanmıyorum ben nerdeydim şimdiye kadar,burayı nasıl göremedim
akşam olsada çeksem tokacıklarımın resimlerini

incitanemtuana yine döktürmşsn canm :))

aldo
ilaydahey kızlar çpk hoş sizinkilerde bayıdm :)))

güle güle kullann

ben pek fazla toka takmam sadece dışarı çıkarken öndeki perçemlerimi ara sıra minik tokalarımla tuttururum okadar yada taç takarım.. evde takarım toka okadar ... :)

33zbvro.jpg

2i0ydj6.jpg

302s6s9.jpg

2q8y42b.jpg

canlarimmm mutfaga girip yemek pisirmem lazim malum kocisim gelicek :)
sonrada hepinizin tokalariyla tek tek ilgilenicem ve alici gözüyle bakicam harikasiniz ya destekleriniz ve eklemeleriniz icin cok tsklera.s.

fotoraf0113.jpg

buda benden asooo ekle canm sende hadiii :)))))
patiii taşınıyoruz tokalarım poşettelülülülülülü..ayrıca saçım kısa dedik ya yok süslü tokalarım:çok üzgünüm:verdim hepsini..poşettekilerde günlük kullandıklarım ama eklerim yine:dance:...yeni tokalar alıcam uzuycak saçlarımhihoyyyt....bu arada şu kalbi görmiyim ben ya:asigim:içim açılıyo ne kokoş,ne zevkli bişey o ya:roflol::utangac:...ama tokanın hakkını yemiyelim..çok zarif bi tarzın var,,gerçekten çok zevklisin canım arkadaşım...tarzına bayılıyorum biliyosuna.s
kızlar bugün taktığım tacım
grnt0102.jpg

grnt0092.jpg
çok cicikaydirigubbakcemile2

aa bak buda çok kibaryerimseniben..gerçekten çok kibarlar..

topiğin hayırlı olsun canım:teytey:
tam bir toka manyağıydım saçlarımı kestirmeden önce ..ama ne var ne yok hepsini verdim..taçlarmı istersin..pırıltılı tokalarmı amaann:teytey:..yeni aldıklarımı ekliyim bari dur az ama uzadıkça saçlar yenileri eklerimyerimseniben

bu taç çok hoşuma gidiyo..ilave saç aldım..ek yerine taç yada bu tokayı takıyorum..çok hoş oluyo..daha yeni alıcam yavaş yavaş.=)

canimsin cok güzel güle güle tak valla yerimseniben

ayyy aç tabii takı tokaların kutusunu görmemek olur muuu kaydirigubbakcemile3 benimde cicili kutularım var atarım resimleri senin için :))))

bende eklerim tokalarımdan cok sevdiklerimi :asigim: bin şükür halimize bayanlar herşeyimiz tamam burda bu muhabbetleri yapabiliyoruz...Bazen cok ama cok sanslı oldugumu hissediyorum :Saruboceq::nazar:a.s.

Topik hayırlı ugurlu olsun bu arada ;)

canim cok cok tskler iyi dilegin icin ve kessinlikle hakklisin tatlisim negüzel ifade etmissin sükürler olsun halimize ac diil acikda diiliz:Saruboceq:
allahim olmayanlarada versin tabii tokaya gelene kadar ne eksikleri olanlar var herkezin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:a.s.:nazar:

Back
X