Tokalaşmak

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
merhaba kızlar
şimdi belki okuyunca bunu mu sorun ediyosun diyeceksiniz ama ben bunu sorun ediyorum.sevgilim bi bayanla tokalaştığında onun elini bile tutmak istemiyorum belkide ben abartıyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
işin dini boyutuna filan girmiycem ama beni rahatsız ediyo işte.
mesela bugün yanındaydım sevgilimin,odası bi üst katta olan bi bayan var o geldi ders programıyla ilgili bişey sormak için o bayanın dayısıda yükseklisans yapıcakmış okulda onun ilgili bi durum vardı geldiler işte tokalaştı sevgilimle dayısını tanıştırdı(ne gerek varsa) sordu gitti. bende sinirlendim ne gerek vardı ki tokalaşmaya diye kavga ettik işte..
hala daha sinirliyim bilmiyorum abartıyomuyum

Bence biraz abartıyorsun, öpmek felan olsa kökle gazı yürü üstüne derim ama tokalaşmak... Ve şöyle bir durum var; bu karşı tarafı bir yerden sonra bunaltır ve tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün. Bence arkadaş gibi arkadaşlıklara izin verilmeli. Kaç göç olursa daha çekici olur.

Ben de kendi adıma rahatsız oluyorum açıkçası...:19:
Tanımadığım ya da az tanıdığım kişilerle ten temasından nefret ediyorum. İş hayatında olunca buna engel olmak zor ama ben aşama kaydettiğime inanıyorum.:16:

merhaba kızlar
şimdi belki okuyunca bunu mu sorun ediyosun diyeceksiniz ama ben bunu sorun ediyorum.sevgilim bi bayanla tokalaştığında onun elini bile tutmak istemiyorum belkide ben abartıyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
işin dini boyutuna filan girmiycem ama beni rahatsız ediyo işte.
mesela bugün yanındaydım sevgilimin,odası bi üst katta olan bi bayan var o geldi ders programıyla ilgili bişey sormak için o bayanın dayısıda yükseklisans yapıcakmış okulda onun ilgili bi durum vardı geldiler işte tokalaştı sevgilimle dayısını tanıştırdı(ne gerek varsa) sordu gitti. bende sinirlendim ne gerek vardı ki tokalaşmaya diye kavga ettik işte..
hala daha sinirliyim bilmiyorum abartıyomuyum

bence abartıyorsun..öpümemş ki sevgilin,her medeni insan gibi tokalaşmış..

bazen istemsek de zorunluluklar olabiliyor.bende sevmem tokalaşmayı ama iş hayatında mecbursun,yapacak birşey yok.

yalnz şunu da söyleyeyim,böyle birşeyi sorun yaparak sevdiğin adamı sıkma..kendinden uzaklaştırma.

Bende tepkinizi abartılı buldum..
Üstelik eğer bayan elini uzatmışsa sevgiliniz tokalaşmaya mecbur kalmıştır..
Daha fazla üzerine gitmeyin bence..

haklısınız ama ben çok gereksiz gördüm sadece mrb diyebilirdi. sevgilimde uzattı elini mecburen yani hani gerekli olan durumlar olabilir ki keske hiç olmasa ama bu çok gereksiz bi durumdu anlam veremedim

ben böyle bir şeyden hayatta rahatsızlık duymam. yani sevgilim tokalaşabilir. sonuçta sapık değilki bu adam tokalaşıp kadının elini tutmak için an kollasın (diye düşünürdüm ben olsam). başka arkadaşlarda hak vermiş senin bu durumuna.. ne diyim şaşırdım demek ki ben yuhafım :ssz:

ayh bn bunu hiç düşünmedim :) ama düşününce bnde rhtsız olurdum...hem en yüksek enerji insanların elindeymiş ya tokalaşırken enerjiler tavan yaparsa...aha bi kıskançlık konusu daha buldumm::D:D

çevrenizi ya da tarzınızı bilemem; ancaak sevgiliniz de size benzer ambargo koyuyorsa eğer o zaman sözlerimi geri alırım. o zaman haklı bulurum sizi.

Geçen bayramda birisiyle tokalaşmak üzere elimi uzattım niye uzattım çünkü ondan evvel iki beyle tokalaşmıştım .
Onlar uzatmıştı ellerini onların elini sıkıp diğerine uzatmamak olmazdı kaldı ki bu kadar ince hesap da yapmadım.
Eee mecbur ona da uzattım o elini uzatmadı kendimi nasıl hissettim anlatamam...
Pis bir sapık gibi,sanki ben yanıp kavruluyorum adamlarla el sıkışmaya.
Yanımda eşim vardı akşama kadar söylendim durdum
:37:

Son düzenleme:
çevrenizi ya da tarzınızı bilemem; ancaak sevgiliniz de size benzer ambargo koyuyorsa eğer o zaman sözlerimi geri alırım. o zaman haklı bulurum sizi.

şöyle söyliyim bi erkekle tokalaşsam kıyamet kopar.ama işim gereği tokalaşsam ona ne der bilmiyorum.ben de karşılık olarak yapmıyorum gerçekten çok rahatsız oluyorum kötü hissediyorum kendimi

sana şöyle söyleyeyim;

eğer iş arkadaşı sevgilime tokalaşmak çin elin uzattıysa ve sevgilim onu geri çevirdiyse asıl o zaman kızardım ben..

neden mi?

çünkü çok kaba bir davranış olurdu bu...

canım tokalaşmışlar...sadece bu kadar..sen ne düşünüyorsun ki bu kadar tepki duydun?

canım yanlış anlama da bu konuyu açman burdaki yorumları okuman kafanı daha çok karıştıracaktır çnkü bu dediğin durum kişiden kişiye değişir .Görüldüğü gibi kimi arkadaş hak vermiş kimisi vermemiş o yüzden sende sevgilini çok sıkmayacak şekil bir orta yolu bul derm...
ha beni soracak olursan bende çok kıskanırım o da bende mecbur olmadığı sürece karşı cinsle tokalaşmayız mesela :)
umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir :)

neden şüphe ettiniz

el şıkışmayı bile sorun edip konu açacak kadar sıkıntıya girmediğim için

hayır el sıkışınca ne oluyor

bu kadar düşünmeyin bu kadar bağlanmayın sevgilinize

herşey biz insanlar için yarın öbür gün aldatır o zaman hayata mı küseceksiniz

Back
X