- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aabrtmışşsın diyen arkadaşlar bence haksızlık ediyorlar. "dini boyutuna girmiyorum bile" dediğine göre bunlara dikkat eden birisi. ben de tokalaşmam asla. herkesin de eli havada kalır. eşime karışmıyorum; ama hoşuma da gitmiyor. herkesin hassasiyeti farklı. bence haklısın.
medeni kelimesini ben yazmstım sanırım ona ithafen yazdınız..evet medeni bir davranıs egerki size biri elini uzatmıssa o eli sıkmıyorsanız bu cogu kisi tarafından cok kaba bir davranıs olarak yorumlanabilir bazı zamanlarda basınızı sallayarak selam verirsiniz ama bir is gorusmesine gittiginizde karsıdaki insanla tanısırken tokalasmak gerekir gayette resmi bir selamlasma seklidir zaten ben herhangi biryere gittigimde iş olsun sosyal cevre olsun mutlaka elimi uzatırım tokalasırım elini uzatmayan adam olursada aklıma su gelir heralde elimi tutsa tahrik olacak cunku el yahu yanaktan opme sarılma elini tutuyorsun bu kdr da kadın-erkek biribirnden korkarak yasayamaz
Güven Eksiliğinde var kıskançlıktan ziyade biraz beeencee![]()
Cam fanus işinize yarayabilir.
Konu rica ediyorum fake olsunn.Kimse sevgilisi için böyle mantığını yitirmesin
Kusurabakmayın lütfen de, sizin gibi insanlar yüzünden toplumda insan ne yapacağını şaşırıyor.
Bir arkadaşım var, kız arkadaşı yokken tokalaşır öper, hatta çoğu zaman hafifçe sarılır. Ama bir gün kız arkadaşı yanındayken gördüm, hadi dedim öpüşüp sarılmayayım ama elimi uzattım elim havada kaldı yani. Bu ne medeniyetsizliktir, bu ne kendine güvensizliktir.
Sizin sevgiliniz benim elimi sıkınca aramızda birşey olmuş oluyorsa, e kapatın adamı odaya herkes rahat etsin.
Yapmayın allah aşkına, aşın yani bunları.
anlıyorum seni,
eline kadın eli değmemiş bi sevgili istiyorsun![]()
insan herkezi kendi gibi bilir miş yha....o kadar doğru ki..bnce bu kıskançlık meseli öle oluyo çıkıo ortaya...örnek veriyorum sen sokakta ona buna sağa sola bakıyosan başka erkeklere sevgilin de bunu yapacağını düüşünüp asıl kıskançlık olayları böle çıkıyo![]()
şu kkda okuduğum ispatlı aldatmalar dışındaki hiçbir kıskançlık konusunun iler tutar yanı yok
ben erkek olsam yemin ederim aldatırım bu durumda
inadına inadına
bazen erkeklere hak vermiyor değilim
nasıl yaşanır ki böyle
bir insanı kendinizden bu kadar ödün verecek şekilde hayatınızın merkezine koymayın ne olur ya
yarın öbür gün aldatsa ne hale geleceksiniz acaba
bi de tavsiyem tokalaşmanın tarihçesine bi bakın
ne güzel bir yerden geldiğini
ne güzel bir amacı anlamı olduğunu görün
Erkek arkadaşın karşı cinsle tokalaşınca, kendini penis, karşı cinsi de vajinadan ibaret görüp hayal dünyasına dalmıyor, endişe etme konu sahibesi arkadaşım...
Karşı cinsle tokalaştığı için cehenneme gitmeyecek..Bunun için de endişe etmene lüzum yok..
Ben böyle bir şeyden bu kadar rahatsız olup, erkek arkadaşımla bunun yüzünden kavga etsem, kendim için endişelenirdim..
Allah yardımcın olsun..
Siz hiçbir erkekle tokalaşmıyor musunuz.Tokalaştığınızda tahrik mi oluyorsunuz da erkek arkadaşınız tokalaşınca rahatsız oluyorsunuz.Sevgili atalar ne demiş.kişi kendinden bilir işi![]()
Ayrıca bir yorumunuzda "o da kıskandığı için bana dizi izlemeyi yasakladı ama ben onu dinlemeyip izliyorum" demişsiniz, o zaman erkek arkadaşınız da sizi dinlemeyip tokalaşabilir.
Şuana dek duyduğum en hastalıklı sevgi belirtisi tokalaşmayı kıskanmak, ikincisi de tv dizilerini kıskanmak sanırım. Sizin ilişkinizde ikisi de varmış tam birbirinizi bulmuşsunuz, ayrılıp başka insanlarla olmaya kalkarsanız acayip boşluğa düşersiniz sakın ayrılmayın![]()
Birkaç kişiden biri olarak şunları söylemek isterim:ya arkadaşlar ben inanamıyorum bazı yorumları okuyunca,ben buraya neden konu açtım yorumlarınızı fikirlerinizi merak ettiğim için hatta açtığım bazı konularda diyorum ki kızın bana abartmışsam ama çok farklı yerlere gitmiş konu,yok fanusa kapat yok tahrik mi oluyo..
ben ona güveniyorum güvenim olmasaydı zaten tahrik olduğunu filan düşünürdüm bunlar gelirdi aklıma hep
ama hayır sadece rahatsız oluyorum gereksiz görüyorum
size göre yanlışsam yanlışsın diyin eleştirin tabiki düşüncenizi savunun ama bi dozu var ben konulara yorum yaptığımda acaba konu sahibi üzülürmü kırılırmı diye iki kere düşünüyorum yazarken aynı hassasiyeti sizlerden de beklerden sözüm bi kaç kişiye tabii herkese değil..
şimdi diyelim ki ben dini açıdan tokalaşmayı uygun görmeyen biriyim adamın biri bana elini uzattı ben uzatmadım ayıp mı bu bence değil.elimi uzatmadığım insanda buna bozulacak yerde anlayış göstermeli diye düşünüyorum.
Birkaç kişiden biri olarak şunları söylemek isterim:
Kendi rahatsızlığınızı elbette kendi ilişkilerinize yansıtırsınız, ancak bir başkasına (kim olursa olsun) bu konuda izin(!) sınırı çizmek onun zekasına, anlayışına hakarettir.
Şayet bu konu tokalaşmaktan hoşlanmıyorum şeklinde olsaydı, durum bana ters olsa da sizi eleştirmezdim.
Ancak siz bir insanın nerede nasıl davranacağı hususuna karışmış, üstüne kavga çıkarmışsınız. Üstelik bu insan iş güç, çevre sahibi biri.
Benim burada gördüğüm sorun tokalaşmak değil. Dışarıdan bakan biri olarak daha büyük bir probleminiz olduğunu söylüyorum
Bende kiziyorum...ama kiz elini uzattiysa birsey diyememistir sahsen benim esim once elini uzatan olmaz hicbirzaman..
Ama uyarabilirsin diyorm..
Ne diye uyaracak merak ettim? Ben mesela elimi uzattığım birisinin "kız arkadaşım hoşlanmıyor, lütfen bir daha benle tokalaşmayın" demesi durumunda o kişiyle merabalaşmazdım bile ve iş ortamımızdaki herkese de "bu sebepten dolayı görüşmüyorum kendisi ile" derdim.