- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
tşkler yorumunuz için evt bu kıskançlık konusunda belki yardım alabilirim ama tokalaşmak konusunda gerek yok ozaman tokalaşmak istemeyen herkes mi yardım alsın:)
ben mi anlatamıyorum siz mi anlamadınız yoksa hiçbi yorumu okumadan mı yorum yaptınız?
sevgilimin davranışlarına karışmaya hakım var yoksa arkadaştan farkımız kalmazdı.
saygı duyuyorum derken saygı çerçevesinde olan yorumları kastetmiştim adamdan saymamak ne alaka?
hakaret içeren mesajların nesini kabul edicem ben???
ben eleştiriye gelemiyorum demedim kırıcı üzücü hakaret içeren yorumlara gelemiyorum dedim.
eleştiriye gelemesem konu açmazdım ve açıp açmamakta bana kalmış.
kimse sırtımı sıvazlasın diyede konu açmadım aksineee karşıt görüşleri görmek hoşuma gider abartmışsam ama saygılı olucak.
''haksizsin, abartmissin ve bu kafa yapini degistirmen gerekiyor.'' işte bu gibi.. bilmem anlatabildim mi
Sen anlatamiyorsun, Ayrica kendinle cok celisiyorsun. Sevgilinin boyle davranislarina karisma hakkini kendinde goruyorsan zaten bosuna burda kimseye fikrini sormaya gerek yok. Insanlar yataklarini paylastigi esinin bile toplum icindeki davranislarina karismiyorlar bu aldatmaya egilimli davranislar degilse, sen fazla ucmussun. Kac yasina gelmis adamin toplum icinde, is yerindeki davranislarina mudahale edip onunla kavga etmek aynen de onu adam yerine koymamak oluyor, kusura bakma. Sevgilinin aklina, dusuncesine hakaret oluyor bu. Sanki karsinizda ufak bir cocuk var da onu engelliyorsun. Kimse sana hakaret etmedi konuda. Elestiri kaldiramiyorsun sanirim. Bu kadar insan ayni fikirde, asagi yukari ayni seyleri soyledi sana, neden acaba... Karsi dusuncelere tahammulun yoksa daha cok gerginlik yasarsin bu forumda o zaman. Gerci sen , sana dizi izletmeyen, seni dizideki adamlardan kiskanan birinin sevgilisisin, onun icin sizin iliskinizdeki hastalikli kiskancliklara fazla sasirmamak lazim. Bu iliskinin akibetini cok merak ediyorum, bizleri habersiz birakma :)