Tokaoplazma hamilelikte

Epnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
12
5
1
40
Arkadaşlar suan 7+6 haftalık hamileyim 2 gün önce tahlillerimde enfeksiyon var dediler enfeksiyon bölümüyle görüştüm evet tolsoplazma’sın dediler ki özel de de yaptırdım testi aynı çıktı bir antibiyotik verdiler 3 hafta sonra gel tekrar yapalım testi dediler aranızda bu durumu yaşayan varmı nasıl bir yol izlediniz acaba yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar suan 7+6 haftalık hamileyim 2 gün önce tahlillerimde enfeksiyon var dediler enfeksiyon bölümüyle görüştüm evet tolsoplazma’sın dediler ki özel de de yaptırdım testi aynı çıktı bir antibiyotik verdiler 3 hafta sonra gel tekrar yapalım testi dediler aranızda bu durumu yaşayan varmı nasıl bir yol izlediniz acaba yardımcı olursanız sevinirim
Geçmiş olsun canım. Evde kedin var mı? Tek sebep bu değil tabii ama kedi kumundan toksoplazma geçiyormuş diye biliyorum. Ben de 12. Haftada kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş. Sebebini bilmiyorum araştırmıyorlar ilk kürtaj diye. Her ihtimal geliyor aklıma. Evde kedim var acaba ondan dolayı mı oldu diye de düşünmüyor değilim 🙁

Back