tokat yedim...

valla benim ablamda evli bende evliyim oda ilk başta toaktla başladı ve sonra önlem alınamadı..bi kere kadına tokat vuran bi adam kifayetsiz bi adamdır çünkü gücü kadına yeter ancak sıkıysa kalıbında ki bi adama vursun..evet bu adam ablamıda dövüyodu ama en sonunda kardeşim dedi sıkıyosa gel bana vur dedi ve ağzını burnunu dağıttı.heh şimdi kendi ayarı olan birine vursun bakim.

bende bir tokatla yuva yıkarım diyen kadınlara şaşırıyorum vede inanmıyorum nedense aa

bir tokat atti diye kadinlarin evliligini hemen bitirecegini sanmiyorum, oyle konusanlar da baslarina gelince bakalim ne yaparlar merak ediyorum

okuduğunuz konuyu anladımadığınızı düşünüyorum arkadaşlar...
ortada bir yuva yok.nişanlı bile değiller.sadece erkek arkadaşı.
ama şöyle bir durum var...erkek arkadaşı kendisine tokat atan biri hala seviyorum deyip ilişkiyi bitirmediyse her şeyi hak ediyor demektir.:delphin:

okuduğunuz konuyu anladımadığınızı düşünüyorum arkadaşlar...
ortada bir yuva yok.nişanlı bile değiller.sadece erkek arkadaşı.
ama şöyle bir durum var...erkek arkadaşı kendisine tokat atan biri hala seviyorum deyip ilişkiyi bitirmediyse her şeyi hak ediyor demektir.:delphin:

yok onu anladık ta evli olup ta bi tokatla yuvami yikarim diyenlere dedim
ha peki nisanli olsaydi durum farkli mi olurdu yani?

yok onu anladık ta evli olup ta bi tokatla yuvami yikarim diyenlere dedim
ha peki nisanli olsaydi durum farkli mi olurdu yani?

işi gücü olup,maddi olarak eşine bağlı olmayıp,her türlü imkanı olduğu halde(çocukta olsa),yediği dayaklara "seviyorum aşığım" diye kılıf uyduran her kadın şiddeti şiddetle(!) hak ediyor demektir:delphin:

aklı başında her insan bunun şaka yoluyla gerçekleri söylemek olduğunu anlaryerimseniben

tabiki öyle ama bazen öyle yorumlar okuyosunki burda o yüzden kafan epey bi karışıyo..neyse sözün özü..bence insanları bir arada tutan şey önce saygı sonrada sevgi olmalı..ne maddi durum nede ona yaslanma ihtiyacı tabiki bunklarda olmalı ama bunlar amaç değil araç olmalı,bu durumda sevdiğin adam sana tokat atmayı göze alıyosa zaten o berberliğin saygı ve sevgi tarafı bitmiştir..o zaman geriye ne kaldı artık onla olan beraberliği masum görebilirmisin.:oklava:

hem tokat yiyosunuz hem de hala düşünüyosunuz. ayrıca adam herhengi bir pişmanlık belirtisi bile göstermiyo aramıyo bile. ve siz hala napıyım diyosunuz??

özür dilerim kusura bakmayın ama adam gayet açıkça anlatmış kendi niyetini. önce tokat atmış sonra aramamış bile.

bence napmalısınız biliyormusunuz? sizin yerinizde olsam değil sevip değer vermek kurtuldum diye sevinirdim bile. siz siz olun ne fiziksel ne de psikolojik şiddete göz yumun.

aşkın gözü kördür sanırım sizinkide. ama sizin kulaklarınızda sağır sanırım. denilenleri duymadığınıza göre.

daha sevgiliyken tokat atan adam evlemndiğinizde sizi hastanelik edebilir... sizi ezen ve saygı duymayan üstünüzde güç gösterisi yapan bir adamı sevebilirsiniz affedebilirsiniz içinizden ama hala bi ilişkiye nasıl devam edersiniz anlam veremedim..

yazılanların hepsini okudum büyük bi dikkat vererek.
ve merak etmeyin doğru olsnı ysni sizin dediklerinizi yapacağım
bunu yapmak ne kadar içimi acıtsada yapacapım.
içim acıyor çünkü bunun öncesinde yasanan onca güzel seyler varki...
bu konudada beni anlayan varmı bilmiyorum ama çok seviyorum...çok özledim
meğer ne zormus sevmek.sevipte değerini görememek...
ben çok bişi istemedim arkadaslar sdece biras sevgi istedim ondan...
sadece hep onun teninin kokusunu duymak istedim
ama artık vazgeçtim...

hani bi tabir vardır köprüyü geçene kadar diye seninkinde oda yokmuş.bende dayak yedim ama en azından evlendikten sonra... yapma kendine yazık etme derim ben böyle bi magandaya değmez.

hangi devirde yaşıyoruz gülüm şimdiden ilk tokatı yediysen sonrası hastane biter gibi geliyor bana... sende dayak yemişin abla dicen ama ben onu terk ettim boşanmaya kadar gittim burnunu iyice sürttüm bir daha olsun son olur oda bunu biliyo... bende bir şans verim dicen belki ama aradaki farkı hatırlatim sana ben evliydim seninse sadece sevgilin.

yazılanların hepsini okudum büyük bi dikkat vererek.
ve merak etmeyin doğru olsnı ysni sizin dediklerinizi yapacağım
bunu yapmak ne kadar içimi acıtsada yapacapım.
içim acıyor çünkü bunun öncesinde yasanan onca güzel seyler varki...
bu konudada beni anlayan varmı bilmiyorum ama çok seviyorum...çok özledim
meğer ne zormus sevmek.sevipte değerini görememek...
ben çok bişi istemedim arkadaslar sdece biras sevgi istedim ondan...
sadece hep onun teninin kokusunu duymak istedim
ama artık vazgeçtim...

canım en doğru kararı vermişsin..bugün tokat atan yarın neler neler yapar..
şimdi ayrıl belki 1 sene unutamazsın,çok acı çekersin ama ömür boyu acı çekmektense 1 seneye razı olmalısın..
kesinlikle dönme.. benim çevremde de böyle şiddet yaşayan arkadaşlarım vardı,buna rağmen devam ettiler ilişkilerine ama sonu hüsranla bitti...
daha fazla üzülmeden tavrını koy canım..
zaman her şeyin ilacı... yanında olduğumu bil..:1hug:

sinirlendim ya şimdi ben anılarım depreşti durup durup bişeyler yazarım ben şimdi.

ben ilk sayfayı okuyup gaza gelmiştim eğer yol verdiysen en doğrusunu yapmışsın diyorum.unutursun üzülme zaman neleri unutturuyor.

ben ilk basta kendimi ona karsı tamamen nötr hissettim bitti hersey dedim ama bi süre sonra aynı aşkla son sürat devam ama görüşmüoruz şimdi aramıo bile beni...

nasıl aynı aşkla devam anlamıyorum ya şimdi aramıyo beni derken bile bi serzeniş ,bi beklenti var yapma güzelim ya
evliler aman cocuğum var babalarından ayrılmasın,yok ayrılırsam baba evine dönemem falan diyolarda senin sevgilinmiş nasıol devam etmeyi düşürsünnÇok üzgünüm çoook

ben ilk sayfayı okuyup gaza gelmiştim eğer yol verdiysen en doğrusunu yapmışsın diyorum.unutursun üzülme zaman neleri unutturuyor.

zeko bende aynı ilk iki sayfayı okudumm aynı gazı bende aldımmm:1rolleyes:sırnaşık şey

hayırlısı olsun nephilim

Back
X