tokat yedim...

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
118
39
geçen gece erkek arkadasımla tartısırken bana tokat attı.ama ben hala ona rağmen onu çok seviyorum ve istiyorum.sizce bu sekilde dawranan birine ne kadar güvenebilirim?

belki tepkim biraz sert olacak ama,su an 11 yillik evliyim.eger kocam bana tokat atacak olsa gözümü kirpmadan bosarim...daha siz cikiyorsunuz bu ilk tokadi simdiden attiysa sonrasi icin sana acidim gercekten...

henuz evlenmeden sana bu cüreti gösteriosa o krodan uzak dur derim :kızgın:
elin adamı bana vuramaz. sende ona yapiştırsaydın bitane:mymeka:

bence tartismanin da bir usulu olmali, hic kimse tokati hakketmez, cok asagliyci bir sey. ben olsam güvenemem. peki sen kendini nasil hissediyorsun?

Sev tabiki sev!!:delphin:

Yarin öbür gün ikinici tokadi yersin, sonra tekme tokat girisir, ve sen hala seviyor oldugun icin muhtemelen evlenirsin sonra agiz burun dagitana kadar dayak yer ve burda esim bana siddet uyuguluyor diye konu acarsin....:delphin:

Yapma be gülüm!!! Sana tokat atan bir erkekege ne derece güvenmen bir kenara at sen onu hala nasil sevebiliyorsun bunu düsün...:teselli:

konuşurken 1 tokat evlendikten sonra 10 tokat.kolay gelsin bacım.....aşkın gözü kör derlermiş.sizinki işte ondan canım..

ben ilk basta kendimi ona karsı tamamen nötr hissettim bitti hersey dedim ama bi süre sonra aynı aşkla son sürat devam ama görüşmüoruz şimdi aramıo bile beni...

erkek arkadaşınız size tokat attı :1shok::1shok:
şiddetin olduğu yerde sevgi...
bir şey diyemem herkesin kendi hayatı kendi duyguları...

Size tokat attiginda verdiginiz tepki neydi?
Fazla detayli anlatmamissiniz o yüzden fazla yorumda yapamayacagim.
Tokat sevgiyi azaltmaz ama yarin birgün o tokatlarin ardi arkasi kesilmediginde sevgilinizi bu kadar sevecekmisiniz bir sorun kendinize arkadasim.

Tokat yemenin sebebi nedir?
Yani tokat yedirticek kadar ne hata yaptın?
Biraz açarmısın?

ben ilk basta kendimi ona karsı tamamen nötr hissettim bitti hersey dedim ama bi süre sonra aynı aşkla son sürat devam ama görüşmüoruz şimdi aramıo bile beni...

seni aramiyor birde, kusura bakma canim ama böyleleri senden bekliyordur aramani.arayip senin özür dilemeni. bence hiiiiic kafana bile takma burda inceldi birak kopsun. o senin sevgini hakketmiyor yazik sana

onu seviyorsun da kendini hiç mi sevmiyorsun, hiç mi saygın yok kendine?:mymeka: sana tokat atan biriyle ilişkini devam ettirmeyi düşünmüyorsun herhalde? evli insanlar böyle şeyler yazdığında rahat rahat yazamıyorum ben olsam kesin ayrılırdım diye, çünkü tahmin edebiliyorum evliyken hele çocuk varsa ayrılmak zor birşeydir.:delphin: ama siz daha sevgilisiniz. eğer şimdi ayrılmazsan, bundan sonra tokatı yediğinde tek suçlusu tokat atan olmicak, ilk tokadı kabullenen,affeden de en az o derece suçlu olacak ki, adım kadar eminim 1kere yapan insan 1 daha yapar. hem de daha kötü şekilde. senin yerinde olsam ayrılmak bir yana pişman ederdim kendisini yaptığına bir şekilde.:kızgın: kendine birazcık değer veriyorsan birdaha yüzüne bakmazsın. biraz sert 1 yorum oldu sanırım, ama gerçekler aynen böyle...:1closedeyes:

Fazla yorum yapamayacagim dedim ama yinede duramiyorum.
Seven bir erkek sevdigiyle kücük bir tartismadan sonra dahi, eger hataliysa, mutlaka arar özür dileyemiyorsada kusura bakma seni üzmek istemedim der. Yanlismiyim?

Tokat yemenin sebebi nedir?
Yani tokat yedirticek kadar ne hata yaptın?
Biraz açarmısın?

tokat yemenin ne gibi sebebi var acaba sana soruyorum. bir insan ne kadar büyük hata yaparsa yapsin tokat atilirmi biraksin gitsi ozaman.

lütfen kadınlıgınızı,saygınlıgınızı asla erkek milletine ezdirmeyin.....bir kadın olarak sizde otoritenizi ortaya koyun......

nasıl hala sevıyorum dıyosun aklım almıyo..walla erkek olsam (yapmam asla ama dıyelımkı yaptım) tokat attıgım kız arkadasım tokata ragmen senı sevıyorum dese bıdaha yuzune bakmam onun..kendısıne saygısı olmayan ınsanla ısım olmaz..

cnm benim nedemek yaa ben onu hala seviorum
bak iste oglan arayip sormuomusta , sence bu insan seni ne kdr sevio olabilirki ??

Back
X