Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlılık döneminde buna yeltenen adam, nikahı basınca neler yapar Allah bilir??
Şimdi affediyorsanız aynı şeyi tekrarlayabileceğini göze alıyorsunuz demektir.
Ki, bir kere yapanın üzgünüm ama her zaman tekrarlama olasılığı vardır.
bu da dayakcı ve şiddet kocaların çekirdeği....ilerinin dayakcı olacağının belirtisi...her ne olursa olsun kimse kimseye tokat atmayı haketmiyor...beğenmiyorsa çeker gider..tokatta neyin nesi anlamadım...iyi düşün derim....
Düşünmen bile hata derim. Sevgilimle şakalaşırken yanlışlıkla eli hızla geldi koluma diye kaç gün trip yaptığımı bilirim. Erkek dediğin kadına el kaldırmaz o kadar.. Kadına şiddet, kadınlar böyle sustukça, affettikçe bitmez..
simdi sen diyorsundurki nisanlimi cok kizdirdim hak etim bos ver baristim onsuz yasayamam cok seviyorum. ama affedicekseydinde cektirseydin bir daha bunu yapacak cesareti olmasindi kolay affetmemeliydin