• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tokat

Başta sinirle okudum ama tokat atınca şaşırdım.Devamında Oda size vurdu sandım,üzüldüm Tokat kadınlarda fayda etmiyor ama erkekte işe yaramış.Bizde mi denesek acaba:KK45:
Eee adam türkün silmesini yemiş osmanlı tokatı misali yemiş kendine gelmiş helal olsun.. alrıca anlatın müslümanların nasl zulme uğradığını binlerce suriyeliyle ekmeğimizi ülkemizi paylastığımızı...
O avrupa değilmi ısıdi hortlatan güç savası yapan suriyenin kanını emen müslümanı kıran geçiren .. ufku genişse objektif bakar aklıyla anlar.. ordaki yanlı politikalara bakıp ırkçılık yapmaz eşine...

o tokat olmasaydi iyiydi tabi ama terorden bu kadar cekmis bi ulke evladina terorist diyince ve uzerine pis pis vurgu yapinca bende baska yol kalmadi..keske olmasaydi ne de olsa cocuklarimin babasi ama iste lafla uyardim yok..yani sunu da demek istemiyorum ama gercekten olan bu tokati yiyince devreleri acildi biraz..bakti ben gercekten uzuluyorum:KK43:
ve sadece esim oldugu icin vicdan yaptim biraz yoksa sanirim hic umrumda olmazdi.

Esi degilde hanimefendi tokati yeseydi su an herkes bosan , darp raporu al bi ton sey soyleyecekti. Bu cifte standartin nedeni nedir?

cifte standart demeyelim ama soyle diyelim..
cok yurekliyse 2 hafta onceki turkiye ziyaretimizde agzini acsaydi siz teroristsiniz diye..hatta cogul degil tekil konussaydi yine..
ben konuyu acinca kipkirmizi olup kapatti hep..
ama cene gucunu eve dondugumuzde bana karsi acimasizca kullanmaya devam etti..
basimdan cok savdim konusmak istemiyorum diye..bu seferde dar kafali gundemden bi haber yasayan ot oldum..
cocugumun yaninda o lafi bana etmeyecekti,kaldi ki tek basimiza kaldigimizda da edilmez ya..
esitlikse kendi ulkesinde koseye sIkistirmasin beni,benim ulkemde koseye sIkistirsin..yok agzini acmadi,yedi icti gezdi hatta martta almasi gereken ozel bi egitimi gidip istanbul`da alacak londra berlin filan dururken.
madem baglarini koparmiyorsun,her firsatta oraya gitmek icin can atiyorsun nedir bu benim ustume gelmeler..
o tokat olmasaydi iyiydi..eger ben hamile olmasaydim karsilik verebilirdi de..hamileligim onu frenledi kesinlikle.

hayırdır diğer yanağın mı kaşınıyor lafınıza çok güldüm ya :D
bence iyi yapmışsınız karı koca arasına siyasi ilişkilerin girmesi de neymiş ya. zaten mundar ettiler ülkemizi şimdi ailelerimizi de etkiliyor şuna bak. inşallah kocan kafasından bu tip şeyleri o tokatla silip atmıştır Hoppa

Keske bir milletin hukumeti ya da bir kac grup halkin yaptigi eylemlerle tum ulke vatandaslari karalanmasa.
Maalesef bir grup musluman adi altinda saldiri yapiyor, sonra butun muslumanlarin adi terorist oluyor.
Esin medyanin yalan yanlis dolduruslarina gelmis. Onu medyadan biraz uzaklastirmaya calis, biraz kendisine gelsin.

Bu arada yabancilarin medenisi gercekten medeni oluyor. O tokati sen bir turk erkegine atsaydin karsiliksiz kalmazdi :)

Back
X