Tokatmı yoksa ağır sözmü??

herikiside kotu tabi...ama bı tokatın acısı 5 dakıka surer..ama kotu sözun actığı yara omur boyu surer....yapmayın arkadaşlar 1 tokat attı dıye bu ulkede kocasını boşıuycak kadın kaç tane var...

hakaret edince tokat atmış gibi olur, ee okat atınca zaten tokat atmıştır... aslında ikiside aynı kapıya çıkıyor. ama benim için tokat daha kötüdür. eyleme geçmiş senin vücudunda isteğin dışında darp yapılmış oluyor. yani hakaretin bir doz yukarısı bence.
ki şöyle bişey de var. her hakaret eden tokat atmayabiliyor, ama her tokat atan aynı zamanda hakarette ediyordur.
aradaki farkı en iyi bu açıklıyor sanırım.

öle söz vardrki onu duyacağıma ölseydm dersn tokat bile o kadar ağır gelmez.elbette karşıyım şiddet ama tokatın acısı unutulur ama söz beyine çiviyle kazılır

bazen sözcükler yumruklardan daha fazla can yakar.ağır bir sözün yarası dehşet etkiler beni.dayak olayıda konuşulacak gibi bile değil.o da yaralayıcı olmakla beraber kanatırda insanı.ikisininde insanlara insanlarca yaşatılmasını hak ve helal gördüğüm bişey değil.düşünerek konuşup,insanca davranmak taraftarıyım

kişiye göre değişirr
kimsenin lafının altında kalmammm o yüzdenn kimsenin lafı ağır gelmezz banaa daha çok benim sözümmm içinden çıkmazz kişilerinn
eşim banaa tokatt atmazz atarsaa ben onaa vurmayacağım için belkii bu ağır gelebilirr amaa başkasıı bana tokatt atarsa ki hayatının hatasın ı yaparr kendinii acildee bulurr eşimin tokatı hariççç hiç yememdimm yememde inşallahh
gerisii boşş

Benim için tokat atmakda aynı Ağır kelime kullanmakda ayrı yani
2 side çok kötü bir
Allah kimseye kötülük yaşatmasın rabbim

agır söz kalbimden asla çıkmaz .başımı yastıga koydugumda bile aklıma gelir üzülürüm.asla unutamam.tokatta vurdugu yer zamanla geçer, ama izi yüregimde kalır. eşimden dayak yemek çok acı gelir.asla onu affetmem.ya ben onun hayat arkadaşıyım kölesi degilimki...bana dayak atma hakkını ona asla vermiyorum.

her ikiside :1closedeyes:
ikisininde telafisi ve kabul edilir bir yönü yoktur benim için.....

Her ikiside kabul edilebilecek şeyler değil
Yüzüne vurulan tokat'ın acısı bir süre sonra geçer
Ama sözün acısını kalbinizden ve beyninizden söküp atamazsınız.

her ikiside cok yakışıksız şeyler ...
aynı değil ama farklı ve kötü etkileri oluşturu bende ..
tokatla ...kendimi değersiz hissederim..
ağır sözlede kendimi aşağılanmış....ikiside birbiirnden kötü

tabiki ikiside ağır..ve olmasını istemediğimiz davranışlar..olmasında zaten ...karşımızdakide insan bizde..oturup konuşarak anlaşmak varken...çok yakışıksız bi davranış her ikiside..ne bayanlara nede erkeklere yakışmıyo.......

ikiside çok çirkin şeyler...
Gece yatağa yattığında tokatı değilde söylediği sözleri düşünürsün onlar daha bir koyar insana her yara geçerde dil yarası asla...

ağır sözü kaldırabilirim.
ama tokadı kaldıramam...

çocukluğumdan beri narin yetiştirildim ve fiziksel olaylara hiç dayanamıyorum.
kolumu tutsa veya itse, ya da en ufak el hareketinde dahi ağlarım kaldıramam.

2side birbirinden kötüdür mutlaka
hic tokat yemedim ama
gecen cok agır bi söz duydum
15 tane arkdasım eylenirken sen benim gece mi zehir ettin bu yüzden mi nişanlandık sözü tokat yemişten beter etti
kullaklarımın sagır olmasını istedim.

Back
X