Tokoplazma rubella advite testi

Sk20217

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2022
68
1
16
28
Meraba ilk hamileligim ve yapılan testler sonucu rubella kızamıkcik testim pozitif çıktı advite testi istediler iki kere yaptırdım ara değer çıktı başına gelen oldimu lütfen yazarsaniz

Rubella ıgg 50 çıktı benimde doktor normal dedi. Igm değeri de önemli sanırım. Siz ne yaptınız

Meraba ilk hamileligim ve yapılan testler sonucu rubella kızamıkcik testim pozitif çıktı advite testi istediler iki kere yaptırdım ara değer çıktı başına gelen oldimu lütfen yazarsaniz
slm cnm sonuç ne çıktı ne durumdasın. ben tüp bebek başladım. ıgm pozif çıktı

IGM şuan virüsü aktif taşıdığınız anlamına geliyor, IGG virüsü daha önce geçirdiğiniz veya aşısını olduğunuz için vücudunuzda antikor olduğu anlamına geliyor. Igg pozitifliği korkulacak bir şey değil yani.

IGM şuan virüsü aktif taşıdığınız anlamına geliyor, IGG virüsü daha önce geçirdiğiniz veya aşısını olduğunuz için vücudunuzda antikor olduğu anlamına geliyor. Igg pozitifliği korkulacak bir şey değil yani.
Igm pozitifse süreç nasıl gidiyor

Merhabalar canm doktor ne söyledi sürecin nasıl geçti benim de testim bugün pozitif çıktı rubella ıgm pozitif kızamıkcık

Benim çok şükür ara değer çıkıyordu bı netlik yok diye bişi demediler şuan bebeğim gayet sağlıklı Allah'a şükür

Back
X