- Emoji Skoru
- -8
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Selin 71626268
Bu çocukluk arkadaşım konusunu geçen senede bir şeyler yazmıştın buraya geçen senede yazın annesi tek başına cikmamaita izin vermediği için ben de onla cikiyodum ve sadece 1 ayi olduğu için her gün sebgilisiyle görusuyodu ben de her gün salak gibi ilk biz bir uçumuz buluşup ondan sonra onlara yalnız bırakıp dalak gibi 2 ve 3 saat tek başıma bir cafede falan otueuyodum bu sene yazın geldi dedi işte ben intikam için buluscam cart curt tamam dedim bide ben geçen senin konusunu kışın konuştum tamam hatamı biliyorum falan dedi ondan sonra işte bu yaz ben gelmeden 1 hafta önce her gün buluşmuşlar ondan sonra işte ben geldim ilk ben gün güne Bunla buluştuk ama intikam için dedi bana sonra biz intikamını aldık göt ettik sonra intikami sabah aldık akşamına buluşmak istiyo diye gidip bir tam bitiriyim falan dedi ben istemedim sonra beni biraz zorladı falan gittik konuşmaları için yanliz bıraktım hatta bisey oldu falan sandım yazdın bakmıyordu mesajları ben orda slaak gibi 2 buçuk saat bekledim ondan sonra işte gule oynaya geldiler onun akşamında biz eve dönerken tamam o çocuk bitti benim için sen konuşmaya devam edebilirsin ben bir daha onla buluşmak istemiyorum falan dyie bıktım çünkü artık bir de muhabbetde sarmıyor yeni insanlar falan diyorum ben işte çok abartıyorsun falan bana cart curt ondan sonra ertesi gün bir yerden dönuyoduk aksam dedimki o çocuk gelmicek bak demi ikiniz gezcez falan diye evet dedi sonra beni kandırdı çocukla buluscaz diye sonra yarı yolda dedi ben dedim sen gitmekten istiyorsan git ben eve gidiyorum diye bendiz çıkamıyor annesi izin vermiyo bu arada ve sadece onla 1 ay görüşüyorum tuttu beni iste bana hakaret falan ediyor ben olayı büyütmedim tamam sen buluş ben eve gidiyorum diye çok normal konuştum beni kanirmasina ragmen kavga çıkarmam peşinde bana diyo abartiyosun diye kendi olayı buyuruyor ondan sonra kavga ettik flaan sonra işte okey falan dedi bana ertesi gün konuştuk daha işte iki gün önce bunlar dörtlü date yapmışlar buna içirmişler falan beni aradum çünkü banaa 11 de yanıma gel demiştim arkadaşımın Manitasinin arkadaşı açtı işte arkadaşın çok kötü gel falan diye gittim sarhostu baya sonra annesini çağırdı yatırdık falan bana geldi dediki sabah benim icicegime k.o katmışlar diye o ne bilgisi olan varmi bide bu durumda ne yapmam gerek arkafasimdan da biraz sogudum