ayse_mcam Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2009 166 2 96 41 İstanbul 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse_mcam #1 merhaba 18 haftalık hamileyim toksoplazma ilk testim pozitif 2. testim negatif çıktı herhangi bi tehlike var mı teşekkürler...
merhaba 18 haftalık hamileyim toksoplazma ilk testim pozitif 2. testim negatif çıktı herhangi bi tehlike var mı teşekkürler...
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse_mcam #2 ayse_mcam .!.: merhaba 18 haftalık hamileyim toksoplazma ilk testim pozitif 2. testim negatif çıktı herhangi bi tehlike var mı teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Toxo IgG ve IgM sonuçlarınızı detaylı olarak yazar mısınız???
ayse_mcam .!.: merhaba 18 haftalık hamileyim toksoplazma ilk testim pozitif 2. testim negatif çıktı herhangi bi tehlike var mı teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Toxo IgG ve IgM sonuçlarınızı detaylı olarak yazar mısınız???
ayse_mcam Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2009 166 2 96 41 İstanbul 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse_mcam #3 sonuçlar benim elimde değil tek bildiğim negatif olduğu ..
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 11 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse_mcam #4 ayse_mcam .!.: sonuçlar benim elimde değil tek bildiğim negatif olduğu .. Genişletmek için tıkla... Sonuçalrınız bilmeden yorumlayamam...
ayse_mcam .!.: sonuçlar benim elimde değil tek bildiğim negatif olduğu .. Genişletmek için tıkla... Sonuçalrınız bilmeden yorumlayamam...