Toksoplazma

nzlcnyrdkll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
2
1
1
20
7haftalik hamileyim igg değerim negatif fakat igm 0.91 ara değer olarak çıktı doktorum bebeğe geçebileceğini söyledi tekrardan kan verdim ve sonuç bekliyorum böyle birşey başına gelen varmı çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye bilgisi olan paylaşabilir mi

Biz de benzerini yaşadık yanlış bilgi vermemek adına burada gittiğimiz profesörün söylediklerini aktaracağım
Yaklaşık 5 doktora gittik hepsi ayrı test yaptı bazıları pozitif bazıları negatif çıktı bu bizi delirtti en son profesörü bulduk Antalya Medstar rubin hoca sonuçlarım dengesiz olduğunu igg değerinin 15 gün içinde yükselirse şuan geçirdiğim anlamına geldiğini söyledi biz düzenli takip ettirdik 5 aylık hamileyim yükselmedi çok şükür yükselmediği durumda da hastalığı geçirmiş kabul etmeyiz dediler bu yüzden de ilaç da başlanmadı bebek de bizimle ama ben paranoyak oldum bunkonuda sürekli test verdim düzenli olarak

Yani benim anladığım bir sağlıkçı olarak sektörün çok bir bilgisi yok bu konuyla ilgili size önerim nerede oturuyorsanız enfeksiyon hastalıkları alanında uzman bir doktor bulup tekrar testleri verip öyle karar verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…