Tolga bilece

ggcen

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
16
3
286
Adana
Merhabalar ben burun estetiği düşünüyorum ancak bir türlü doktorumu kesinleştiremedim izmirde ibrahim korhanla görüştüm ancak bana pek güven vermedi şimdi istanbulda tolga bileceyi düşünüyorum ona ameliyat olanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Merhabalar ben burun estetiği düşünüyorum ancak bir türlü doktorumu kesinleştiremedim izmirde ibrahim korhanla görüştüm ancak bana pek güven vermedi şimdi istanbulda tolga bileceyi düşünüyorum ona ameliyat olanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Merhaba ben de Tolga beyin yaptığı burunları beğeniyorum. Görüştünüz mü acaba merak ettim 😇

Merhabalar kendisiyle şehirdışında olduğum için online bir görüşme yaptım henüz ameliyat olmadım ancak olan arkadaslar varsa fikir verirlerse sevinirim bende sizin gibi yaptığı burunları beğeniyorum tek elimdeki bilgi şuan için bu😊😅

Ben Tolga Beye instagramdan dm attım online olarak da görüşme yapabiliyor muyuz diye. "merhaba online gorusme yapabiliyoruz muayene ucreti 300 tl odeme gerceklestikten sonra yapabiliriz." şeklinde geri döndü. Bana çok itici geldi böyle yanıt vermesi. Bir de yani fiziksel olarak muayene bile edemeyecek. Hatta belki almak istemeyeceği bir vaka olacak ve ben bunun için 300 lira ödemiş olacağım? Kendisine de bu yönde yanıt verdim yani tanışmak için ücret vermeyi uygun bulmuyorum dedim. "O zaman muayenehaneme gelin." dedi. İlla parayı ödeyeceğim yani hahah. Yahu 3 4 doktora danışsam 300 400 derken boşu boşuna minimum 1200 lira gidecek. Zaten ben ön görüşmeler için ücret talep edilmesini etik bulmuyorum bir de böyle direkt ücretten konuşması paragözmüş gibi bir izlenim uyandırdı takibi bıraktım

Merhaba kardeşim Tolga Bileceye ameliyat oldu 2020 yılında . Çok memnun . Nefes alması çok güzel hiç ağrısı olmadı. Sağlam burunlar yapıyor. Eğer yaptığı burun tarzı hoşunuza gittiyse görüşebilirsiniz ön görüşme için 300 TL istiyor

Back
X