Sizinde başınız sağolsun size sebep ne dedilerDetaylı olarak yaptığımız genetik testte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinde başınız sağolsun size sebep ne dedilerDetaylı olarak yaptığımız genetik testte
Anladım peki ne yapılacak glutensiz beslenme mi yoksa ilaç tedavisi miDetaylı olarak yaptığımız genetik testte
Bana embriyo sağlıksız olabilir denildiSizinde başınız sağolsun size sebep ne dediler
Embriyo sağlıksız diyorlar ama sebepleri eşinde sperm hasarı, morfoloji bozukluğu olabilir bu testleri yaptırdınız mıBana embriyo sağlıksız olabilir denildi
1 düşük, 1 kalp durması ve 1 de boş gebelik oldu![]()
Şaşırdım açıkçası glutenin verdiği zararı duyunca. Size genetik test yapıldı mı. Yoksa sadece embriyoya mıAllah razı olsun, Amiin hepimizin inşallah, ilk önce genetik test yapıldı kan sulandırıcı kullanman lazım dediler , 1 tanesi düşük yoğun stresli çalışma ortamından kaynaklı, 2.si kalp dırması , 3 de kalp durdu en son bunlardan sonda genetik doktoru gluten hassasiyetim varmış hamileyken gluten tükettiğimde bağışıklık sistemim savaş açıyormuş ve bebeğe zarar veriyormuş
Ben tüp bebek ile hamile kalmadım doğal gebelikti benim kendiliğinden, bana yapılan genetik testte öğrenildiŞaşırdım açıkçası glutenin verdiği zararı duyunca. Size genetik test yapıldı mı. Yoksa sadece embriyoya mı
Yapıldı sorun yok çok şükürEmbriyo sağlıksız diyorlar ama sebepleri eşinde sperm hasarı, morfoloji bozukluğu olabilir bu testleri yaptırdınız mı
Glutensiz beslenme mi uygulanacak sizeBen tüp bebek ile hamile kalmadım doğal gebelikti benim kendiliğinden, bana yapılan genetik testte öğrenildi
Bendedr yumurta sayısı ve kalitesi düşükYapıldı sorun yok çok şükür
Bende yumurta kalitesi düşük ondan olabilir![]()
Evet hamile kalır kalmaz aslında şimdide yapmam lazım ama çok zor bağışıklığımı çok düşürdü bıraktımGlutensiz beslenme mi uygulanacak size
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunBendedr yumurta sayısı ve kalitesi düşük![]()
Amiiin hepimize inşallahAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Emek veren isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah![]()