Tombiş bayanlar kıyafetlerimizi paylaşmaya ne dersiniz

nursena

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
7.511
8.223
448
Muğla
aradım topikte bulamadım kilo olunca kıyafet uydurmak beden bulmak zor oluyo en azından fikir ediniriz birbirimizdennn

cnmcımm bn günlük olarak genelde rahat kıyafetler tercih ediyorum.genelde eşoftman yada kot tarzı.üzerimede tişört gibi şeyler.klasik bnm tarzım deil malesef.anca özel günlerde.:)şuanda pc'de reim yok ama olunca eklerim :)

ya bende şöle hanım hanımcık giyinem diyom topuklu falan rahat edemiyom kapıdan tam çıkıcam geri dönüp pantolonu sporu takıyom ayama annem hep kızardı evlendim halada kızıyo valla napayım rahatıma düşkünüm biraz

Süpersin Nursena....

Çok güzel bir paylaşım alanı oluşturmuşsun....

İş gereği kumaş pantalon ve tunik günlük için tercihimdir.Nadiren elbise giyiyorum...

Abiye gerekince malum beden bulamamak nedeniyle diktirmeyi tercih ediyorum.

Bedenime göre bulduğum abiyeler maalesef Arap ülkeleri için hazırlanmış çok süslü

şeyler oluyor.Alamıyorum.

Hafta sonlarıda kot ve pamuklu kumaştan pantalon ve uzun penye veya tunik tercih

ediyorum.

İlk ve sonbahardaantalon ve ince bluz üzerine;boyu dizden aşağı olan ince dökümlü

kumaştan düz renk,önden düğmeli tunik giyiyorum.

İlerki tarihlerde herbiri ile foto çektirip yüklerim
....zemuszemus

bnde rahat kıyafetlerı cok severım.özelliklede eşoftman giymeye bayılırım heleki gri eşoftmana :)
ama tabi herzmnda olmuo rahat kıyafetler.napıcaksın mecbur gıyıyoruz klasikleri
daralıorm kumaş pant flnn boğuyo beni..

teşekkür ablacım hakkaten varya abiye bulmak okadar zorkiii allahım o kabinlerin sıcaklığı bide olmuyo ya ter kan içinde kalııyo insan sinirden çok ağlamışımdırrr

bnde o abiye olayında çıldırıyorum..
begendığım seyler kılo yuzunden olmuo.olucak olanlarda büyük yaş bayanlar için oluyo bnde mağazadan çıldırmış bi şekilde çıkıyorum malesef.sonrası uzun süreli moral bozukluğu malesef mafoldumben

teşekkür ablacım hakkaten varya abiye bulmak okadar zorkiii allahım o kabinlerin sıcaklığı bide olmuyo ya ter kan içinde kalııyo insan sinirden çok ağlamışımdırrr

Bundan sonra ağlamak yok Nursenacığım....

ZAYIFLAYACAĞIZ.
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Nursena,önce şunu söyleyeyim...Hiiiç kilolu değilsin,yani hiç öyle durmuyorsun..

Kıyafet konusuna gelince bende çok muzdaribim istediklerimi alamayınca..hele bazen çok ucuza biile olabiliyor ama beden olmayınca çok üzülüyorum..

Tercihim hep rahat ve spor kıyafetler..dream gibi genelde eşofman tercih ediyorum..
Renklerden siyahı çok severim birde lila ve mavi..

tartı öle demiyo kiiii biraz gürbüzüm heralde:))) kemiklerim iriii altt taraf yok amma üst beden geniş oda bi yere gittimmi ilk göze çarpan ben oluyom kalıp geniş napcan
nursenaaa topicin hayırlı olsun bende eklicem resim :):)
teşekkürler beklerim şekerim

burası tam benlikmiş. ama elbiseleri ben göremedim ki. ben sokağa hiç bir zaman kot pantolonsuz çıkmam.taa ortaokuldan beri öyle. 70 kilo kadarım ama görünüşe de önem veririm. beden bulmakta zorlanıyorsanız, erkek reyonundan alışveriş yapın. özellikle kot ve spor kıyafetlerde çok işe yarıyor.
*mutlaka uzun kolyeler kullanın bu da gayet şık durur ve zayıf gösterir.kumaş pantolonu diktirerek kullanın.düşük belleri asla kullanmayın. pantolonlu takımlar kullanın ve en az basen örtülecek kadar uzun giyin. dizlere kadar gelmesi daha hoş durur. etekte pilelerden olabildiğince uzak durun. üst ve alt kıyafet renkleri mümkün olduğunca aynı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…