• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Grapefruit Oil
Greyfurt Yağı
Yağlı Cilt ve Selülite Karşı Doğal Bakım

Greyfurt Yağı, özellikle yağlı ciltler üzerinde tonik etkiye sahiptir. Bunun yanında akneye karşı etkisi de bilinmektedir.

Greyfurt Yağı'nda bulunan Limonene adlı aktif madde, bu yağın karekteristik özelliklerini belirlemekle birlikte aromaterapik kullanım ile rahatlatıcı etki sağlamaktadır.

Greyfurt Yağı, masaj ve buhar terapisi uygulamaları ile fiziksel ve zihinsel yorgunluğa karşı etkindir.

Bunun yanında bünyesinde barındırdığı Paradisiol ve diğer alkol türevi aktif maddeler ile Greyfurt Yağı selülite karşı etkindir. Bu özelliğinden faydalanılması için Greyfurt Yağı'nın selülitli bölgelere fiziksel aktivite öncesi uygulanması önerilmektedir.

bir siteden aldım, greyfurt yağının kullanımını ararken karşıma çıktı.kullanımını bulamadım gerçi:1no2: ama pamukla kullanmayı düşünüyorum daha ölçülü olur.neticede yağ fazlası zararlı.

yaa geldim bennnn.. ben yokken neler olmuş nelerrr!!! yaa kıvılcım1 sen de mi öylesin canım yaa çok iğrenç bi his yani akşamları oturup doyasıya yemk istiyorum çünkü kilo almıyorum ama bu seferde surat şişiyo, yani tek ben varım sanmıştım bu dünyada 2 günde tipi değişen,yani hadi zayıfken tombiş yüzlüler varsınız, kiloluyken zayf yüzlüler, ama ya benim gibiler çok şaşırdım, yanlız değilim :D arkadaşlar ve evet ince yüz çok daha güzel, yani ben kendimi çok beğeniyorum öyl olduğumda, öbür türlü kendimi kaşığın tersine bakıyomuş gibi hissediyorum.. yaa eminmisiniz bu greyfurt yağının iyi gelceğine

gamsee cim emin değilim canım:1no2: ama araştırmacı gazeteci oldum bu konuda nerdeyse.. gecen yıl üniversitedeyken türkçe sitelerde bulamadıgım için ingilizce sitelere bir bakiyim demiştim..ordan bılmustum ve bir kagıda yazmıştım.. o dönem greyfurt yagını bulamadıgım için ve de öğrenci oldugum için öyle kalmıştı. gecenlerde yazdıgım bu kagıdı buldum ben ve sizinle paylaşıım dedim.. ama orda bir msj aleti kullanın diyordu nasıl bişeyse artık..:uhm: cimcime bence sende temkinli kullan ilk başlarda .. cildine bir zarar vermesin.. baktın bir yan etkisi olmuyorsa daha rahat kullanabilirsin tabii..
:çok üzgünüm:off yaa ne zor şey buu

pardon JEWEL yanlışlıkla cimcime yazmışım yaa :)

:1hug:evet canım cildim karma olduğu için baya tekminli yaklaşıyorum, nemlendirici kullanmayı kestim günde bir defa greyfurt yağı kullanıyorum.bir iki haftada görürüm yan etkisi olursa diye düşünüyorum, sivilcelenme falan, o zaman da bırakırım zaten.

ya aslında çok mantıklı masaj aletiyle yapılması olmadı ellerimizle yaparız çünkü nasıl olsa krem sürerken falan yapıyoruz.. ayrıca egzersizden önce sürün demiş bakrsanız yüzümüze masaj istemesi çok mantıklı uyarlarsak.. jewel canım sen mi kullanıyodun? bizi haberdar edersen çok seviniriz..

benim bebekliğimden beri (abartmıyorum) bi gıdım olmuştur valla sanırım operasyon gerekiyor gıdı için :\

ya benımde gıdıkıım var herkes attalı durdunu söluo ama ben rhtsıss oluorumm...ayrc msjında bı yarar sglıcana inanmıorum baska bi çzuum yolu yok mu acaba :(

ARKADASLARR BENIM YANKALARIM COK ŞİŞKOO ASLINSA SEVIORUM TATLI DURUOO..AMA COK YUMUSAK BI CİLDİİM OLDUUG İÇİNN BURUN ETRFI CİZGLERIMIN ARTINI DUSUNUORUM YANİİ SANKİ YANAKLARIM SARKIOO GBİ..Bİ YARDIMCI OLURSANISS SEVINIRIM :smiley-cool:

arkadasım tombul yanak ve gıdık baslıgı altında bizde bu konuyu yada buna benzer bir konuyu tartışıyoruz oraya bakabilrsin.

ah ah çözüm bulmaya calışıyoruz arkadasım ama bilmiyoruz ki çözüm tam olarak ne:(

ayrıca... kıvılcım1 nerdesin kader ortağım?? =)

geldim canım burdayım :1hug: ya gamsee biz tıpatıp aynıyız canım ya varya dünyada kendimi tek sanırdım bu konuda..sırnaşık şey aynen canım 2 günde şeklim değişiyo..zayıf olduğum halde yüzüm şişecek diye doya doya yemek yiyemiyorum..ya şişman surat yakışsa neyse ama inan hiç yakışmıyor..uyuz oluyoum bu olaya ya..ben yüz yogasına başlamaya karar verdim ..sizlere neticeleri bildiricem..greyfurt yağından pek umudum yok..ama o dediğiniz masaj aletleri işe yarayabilir kızlar..özelliklede gıdık için..yüz için öyle masaj aletleri olduğunu biliyorum..medikallarde satılıyor şöyle tansiyon aletleri filan satan yerlerde..ben ayrıca bu konuu bir spor hocasına danışmayı düşünüyorum..spor salonlarında çalışan egzersiz hocaları f,lan varya onlara..ya inşallah bir çözüm buluruz kızlar ya..ben yüzümün hep zayıf kalmasını istiyorum..ya yediklerim resmen yüzümde depolanıyor ya of..:çok üzgünüm:

kıvılcım bu spor hocasına danışma fikri iyi olabilir canım.. bizimlede paylaş sonucunu olurmu.. bide bu medikallerde satılan yüz masaj aletlerinden önerebilecegin bir marka model olursa onuda beklioruz.. dayanısmayla cözücez inşallah bu sorunu.. yerimseniben

greyfurt yağıyla uzun vadede yağlar gider diye düşünüyorum ama malesef ben kullanamıycam, yüzümde alerji yüzünden yağ bezeleri gibi şeyler çıktı.belki daha kötü yapar diye kullanmaya cesaret edemiyorum.
sorununuz sırf gıdıysa aratın forumda bir başlık vardı, orada yüz yogası uzmanı bir kadın gıdı için hareket göstermişti muhtemelen o geçirir.senağlamaama yanaklara çare yok. bölgesel zayıflamaya gitçem yaaaatatlicadiarzu

ben zaten başından beri karşıyım şu yağ işine..hem birkere kullandığımız yağın tamamen doğal olduğundan emin olmamız gerek yani içerisde ne tür maddeler var bilemeyiz.%100 doğalını bulmakta çok zor tabi.o yüzden bu yağ işine hiç başlamayın derim ben.evet canım o gıdık hareketi baya işe yarıyormuş..ya benim sorunun gıdık değil yanaklar..peki o bölgesel zayıflama işe yarar mı canım ya yani sadece yanaklar mı zayıflayacak?

:Roflol:ya canım ben onu öylesine söyledim gerçi bir kaç senedir sayıklıyorum ama yüz için bölgesel zayıflama duymadım henüz:çok üzgünüm:olsa koşa koşa giderim:dance:

jewel yüzünde alerji yapmışsa bırakmakla iyi yapmışsın canım..:( ya biz bu tombul yanaklarla yasamaya alışalım en iyisi.. yüz yogasına bende baslıycam ama üşeniyorum bi türlü baslıyamadım. offff..:çok üzgünüm:

:Roflol:ya canım ben onu öylesine söyledim gerçi bir kaç senedir sayıklıyorum ama yüz için bölgesel zayıflama duymadım henüz:çok üzgünüm:olsa koşa koşa giderim:dance:
canım bölgesel zayıflama diye birşey var aslıonda..spor salonlarında yapılıypr..gidiyorsun ve sorunun hangi bölgedeyse söylüyorsun yani basen mi kalça mı kollar mı hangisiyse artık ve seni ona göre çalıştırıyorlar ona göre spor yapıyorsun..ya bende yle bşy sandım dedim yanaklarda mı ona göre zayıflıyor :çok üzgünüm: sevinmiştim bende yaaaa:çok üzgünüm:

jewel yüzünde alerji yapmışsa bırakmakla iyi yapmışsın canım..:( ya biz bu tombul yanaklarla yasamaya alışalım en iyisi.. yüz yogasına bende baslıycam ama üşeniyorum bi türlü baslıyamadım. offff..:çok üzgünüm:

angel üşenmek yok bakim :oklava: başlıyoruz bugün yüz yogasına ona göre hem cildede çok ii geliyormuş..gerçi cilt sorunum yok allaha şükür 1-2 gıcık noktacık dışında ama belki yaparken onlarda dökülüverir :Roflol: bende 1 aydır başlayacam ya ama bugün kesin başlıyorum..yerimseniben
bu arda gamsse yok oldu erittimi yoksa yanakları bize söylemeden baksana uğramıyo artık :oklava:

Back
X