• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
evet yaa bende en cok resimlerimden şikayetciyim tombul yanaklı olunca fotojenik olamıyosun kesinlikle ..
tabii çökük suratta güzel değil ama en azından gıdıksız ve elmacık kemikleri belirgin bir yüz bence cok çekici ...

canım benımkının markası elevate facial toner ,bencede fazla tutlmaması lazım cunku hıssedıyosunuz etkısını tabı cokukde cok kotu haatta tombul yanakdan daha kotu cunku yaslı gosterıyo yuzun guzellıgını etkılıyo ,ben zaten denıldıgı gıbı yarım saat gıdı yuz toplam elmacık kemıgının oldugu yere yapmıyorum ora belırgın olsun ıstıoyrum:))

zaten işe yarasın ılk resımlerımı koycam canım her açıdan cektım resımlerı bol bol:D

mesela bu unlu kadının estetıksız tombıs yanakalrı ve sonrası:)

pardon arkadaslar ılk resım sonrası ıkıncı oncesı:DD

kızlar kullandığınız cihaz bu mu?

GIDI-TOMBUL-YANAK-GOZALTI-COKMESI-LIFTING-CIHAZI__25886549_0.jpg

dıstan bakınca hıc bıse olmuyo ama sez tıtedıgını hıssedıyosun hatta kasların oynuyo

dıstan bakınca hıc bıse olmuyo ama sez tıtedıgını hıssedıyosun hatta kasların oynuyo

anladım canım :) bendeki face rollerda titriyo baya bu bana işe yaradıgını hissettiriyor ,zaten gıdık bölgesinde daha erken sonuç alınıyor hatta ben işe yaradıgını görebildim bugün aynaya baktıgımda :) ama yanaklarda etki gec ortaya cıkıyor , düzenli ve sabırla kullanmak gerek ..

anladım canım :) bendeki face rollerda titriyo baya bu bana işe yaradıgını hissettiriyor ,zaten gıdık bölgesinde daha erken sonuç alınıyor hatta ben işe yaradıgını görebildim bugün aynaya baktıgımda :) ama yanaklarda etki gec ortaya cıkıyor , düzenli ve sabırla kullanmak gerek ..

sen kaç gundur kullanıyosun canım

nerden aldınız peki kızlar, internetten mi, tavsiye eder misiniz?

ben onternettten aldım daha cok yenı etkısı en erken 3 haftayahıssedılıyo canım

güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman :)

yaa kızlarr derdime derman oldunuz valla ne diyim ben sizee :)) çokks evindim bu aletin işe yaradıgını duyduguma kafama takmakdan bişi yiyemiyorum yaa hemen yanaklar şişicek gıdı çıkıcak diee :(( ama bu sefer bacaklar çöp gibi kalıyo tabi :)) en kısa zamanda bende almak istiyorum ama tabi biraz fiyatlı azcık beklemem lazım.. internetten hiç alışveriş yapmadım kredi kartımı yoksa ürün elinize geçincemi ödeme yaptınız aceba ?? ooff ya inşallah kurtuluruz bu dertten bi an önce. bu arada faydalarını öncesini sonrasını :)) sölerseniz çokk sevinirimm..

nur_bozkurt varmı yanaklarda bir toparlanma sıkılaşma canım azda olsa etki gösterdimi daha erken gerci ama merak işte :)

Back
X