• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım 2 ay gunde 1 saat çok fazla değil mi ya? ben 15 kullandım 2 hafta kadar amam bu bahsettığınız urunu değil. bayağı faydasını gördum yınede daha duzgun bır konturum olsun ısterım.

evet çok ama kullanma talimatında öyle yazıyordu.günde 1 saat yazıyordu.yüzüm eridi bitti resmen.sen hangisini kullandın,yazar mısın?bırakalı 6 ay oldu ama tam olarak dolmadı yüzüm daha.seninki de inceltti mi epey yüzünü?kullanmayı bıraktın mı,neden?seninki pille mi çalışoyrdu.

hande bak buradada amazondan nasıl alışveriş yapılır o yazıyor.bak istersen.

evet çok ama kullanma talimatında öyle yazıyordu.günde 1 saat yazıyordu.yüzüm eridi bitti resmen.sen hangisini kullandın,yazar mısın?bırakalı 6 ay oldu ama tam olarak dolmadı yüzüm daha.seninki de inceltti mi epey yüzünü?kullanmayı bıraktın mı,neden?seninki pille mi çalışoyrdu.

canım bende mıgren var o yuzden evde kendim boynuma masaj yapayım dıye sinbonun masaj aletını aldım ama 7 başlığı var kafa derisi için eklem yerlerı için yuz için jelli kullanım için bile var yıkanabılıyor başlıkları çıkıp. bırde yuvarlak ayçiçeği gibi bir başlığı var buyukluk olarak. kızıl otesı ışınlarıyla cıldı ısıtıyor ve ısıtarak tıtreşim verıyor. saglık bakanlığından onaylı sanırım oyle hatırlıyorum.
pille değil fişi var. ve iki ayarı var bırı duşuk ayar diğeri hızlı ve hızlıda resmen kafam tıtrıyor çok etkili yanı. en çok 1.5 2 hafta 15 dk kullandım yanagıma ve gıdığıma. gerçekten yandan bakıldığında konturum çok daha duzgunleşti. sonuçta ısıda verıyor ve yuzunun ısındığını hıssedyorsun başka sorun varsa sor lutfen

küülümango senın bu urunude arastırdım yok ya bılerekmı olmayan urunler verıosunzyaaa delırecemyaa:(sınbonun bırtek bu var bumu bır bakhttp://www.profiloprotein.com/index.php?c2F5ZmE9dXJ1bl9kZXRheSZ1cnVuX2lkPTM4OTQx budegılsede yaz bırsıtede varsa bakayım SEVİL canım sagol sende buldunmu bısler tam ayrıntılı buldugunda bana yaz sevilcım azdaha sabredelım ugrastıgın ıcı sagolya senı beklıyorum ok sevil

küülümango senın bu urunude arastırdım yok ya bılerekmı olmayan urunler verıosunzyaaa delırecemyaa:(sınbonun bırtek bu var bumu bır bakhttp://www.profiloprotein.com/index.php?c2F5ZmE9dXJ1bl9kZXRheSZ1cnVuX2lkPTM4OTQx budegılsede yaz bırsıtede varsa bakayım SEVİL canım sagol sende buldunmu bısler tam ayrıntılı buldugunda bana yaz sevilcım azdaha sabredelım ugrastıgın ıcı sagolya senı beklıyorum ok sevil

canım ben bahsettığın sınbo kızılotesi ısıtmalı masaj aletını hanı herşey bı mılyon gibi dukkanlar varya onların bırısınde bulmuştum.genelde sınbo urunlerı satıyorlar. denk geldi banada kaçırmadan alayım dedim. az önce heves ettım burda yazılanlardan 15 dk kadar daha yaptım.
sende adanadaysan eğer bahsettığım dukkanlara bı bak bence ve varsada ısıtmalı olandan al canım.daha çok faydasını görursun

tırmıkkedi ben bole bısey buldum senınkıne benzer heralde fıyaruda 34 ytl ben bu urunu nasıl alacam pekı bılmıyorumkı dur adresı vereyım hemde adanada var bende suan adanada oturuyorum bana bu urune ulasabılecek tel numrası gonderebılırmısın ben bullamıyorum teskkureler ayrıca ılgılendıgın ıcın http://urun.gittigidiyor.com/KIZIL-OTESI-ISITMALI-SUPER-MASAJ-ALETI-YENI-URN_W0QQidZZ9756387

hande canım bu masaj aleti ..vücuda özelliklede sırt ense bölgesine filan uygulanıyor..aynısı var bizde fakat yüze uygulanacağını kesinlikle sanmıyorum..zararlı olabilir yüz için uygun bir alet değil bu..

tırmıkkedi ben bole bısey buldum senınkıne benzer heralde fıyaruda 34 ytl ben bu urunu nasıl alacam pekı bılmıyorumkı dur adresı vereyım hemde adanada var bende suan adanada oturuyorum bana bu urune ulasabılecek tel numrası gonderebılırmısın ben bullamıyorum teskkureler ayrıca ılgılendıgın ıcın http://urun.gittigidiyor.com/KIZIL-OTESI-ISITMALI-SUPER-MASAJ-ALETI-YENI-URN_W0QQidZZ9756387

handecim canım bak ben yaptım bi hata etkisin bilmeden kullandım şimdi ceremesini çekiyorum,lütfen acele etme.eğer benim cihazdan alıp kullahacaksan şu cihazı kullan.bu da gittigidiyorda satılıyor daha pahalı ama bu da yüzü inceltiyor ve benmkine göre daha kuvvetli çalışan bi cihaz en azından çok kullanana kişi biliyorum.şimdi yurt dışından sana cihaz almaya kalksak ben de oradan çok alışveriş yaptım biliyorum,gümrüğe takılırsa cihaz bir de vergi ödemek zorunda kalırsın cihazın ship yani kargo masrafı da var,bi de gümrüğe takılırsa kaç katı para ödersin biliyor msun,bu gittigidiyordakinden bile pahalıya patlar sana.bi de cihazın kaybolma riski var.bence sen gittigidiyordaki cihazı al gitsin.bak kullanan çok kişi biliyorum memnunlar ve yüzü inceltiy da..

sevil tesekkurederım aslında bu guzel bır urune benzıo ama ben bunu usuan alamamkı yoksa almak ısterım ben kredı kartı kullanmıyorum ceske alabılsem ama malesef alamam suan en falza nakıt 100ytle verebılırm bırdeben bu cıhazı alana kadar yanı bırıktırsem suresı 5guın kalmıs ve besgun sonra yayından kaldırılıyor offf neyacpacam bılmıorum acaba baska bunu satan yerler varmıdır magazalar felan ceske ole bısey olsa hemen alırdım yınede sagolya sevıl

küllümango senin masaj aleti böylemiydi?

canım benım aldıım sinbo(yıllardır sinbonun bır suru makınseını kullandım çok memnunum) evet boyle başlıkları var ama tam olarak buna benzemıyor. ama bununda eğer kızılotesı ısıtmalı başlğı varsa buda olur. sonuçta işin amacı cılt altına ısı vermek ve tıtreşimlerle ordakı yağları kas dokularını harekete geçirmek. prensipte aynı sey yanı. benım aldığım urun 60 ytl ıdı ve oldukça kuvvetli yanı ıkıncı derecesine getirdim mi ve gıdığıma koydum mu başım tıtrıyor resmen:)

sevil tesekkurederım aslında bu guzel bır urune benzıo ama ben bunu usuan alamamkı yoksa almak ısterım ben kredı kartı kullanmıyorum ceske alabılsem ama malesef alamam suan en falza nakıt 100ytle verebılırm bırdeben bu cıhazı alana kadar yanı bırıktırsem suresı 5guın kalmıs ve besgun sonra yayından kaldırılıyor offf neyacpacam bılmıorum acaba baska bunu satan yerler varmıdır magazalar felan ceske ole bısey olsa hemen alırdım yınede sagolya sevıl

canım cıhazı gördum ama gerçekten çok pahalıymış. yazık yanı ben 60 ytllık bır urun aldım ve gayet memnunum sende bıraz araştırsan ,istanbulda tanıdıklarn varsa onlara desen kızıl otesı ısıtmalı masaj aletı bakın desen mutlaka 60 kargoylada 70 ytl ye sana mal olur ve heryerıne de kullanırsın. ben sırtıma bacaklarıma aklıma gelen heryerıme uyguluyorum çünkü hatta saçlı derime bıle. onun için bıle başlığı var

canım bu cıhazın açıklamasını okudum nemlendirici surun dıyor. bencede nemlendirici ile daha etkili olur cilt altına daha ıyı ıner tıtreşımler. ama benım aklıma gelmemişti bu hiç. sen kullanırken nemlendirici kullanıyor muyudun? ve şimdi memnun değilim yaşlı gbiiym dıyorsun. halbukı daha ıyı olması gerekmez miyidi. yabancı modellerin hep kemikli yuzlerı keskın hatları. bende 2 gundur yenıden başladım. acaba bende mi pişman olurum.eski ve yenı halının fotosunu koysan hepimizi aydınlanırız aslında

ya benimde gıdım war çok tatlı yemekten oldu sanırım şimdide geçmio :(

canım cıhazı gördum ama gerçekten çok pahalıymış. yazık yanı ben 60 ytllık bır urun aldım ve gayet memnunum sende bıraz araştırsan ,istanbulda tanıdıklarn varsa onlara desen kızıl otesı ısıtmalı masaj aletı bakın desen mutlaka 60 kargoylada 70 ytl ye sana mal olur ve heryerıne de kullanırsın. ben sırtıma bacaklarıma aklıma gelen heryerıme uyguluyorum çünkü hatta saçlı derime bıle. onun için bıle başlığı var

peki canım bu alet vücuttaki yağları eritmede işe yarıyormu gercekten? selülit içinde kullanılabilirmi mesela?

kızlar ya lütfen fikri olan varsa cvp yazsın. gıdı için lipoliz yöntezmi varmış ya ben araştırdım ama bu yöntemle ne kadar sürede geçiyor yada yaptırıp sonuç alan varsa bilgi verebilir misenağlama yaptırcam ama bilgi almak istedimcoksekeriremsua.s.

peki canım bu alet vücuttaki yağları eritmede işe yarıyormu gercekten? selülit içinde kullanılabilirmi mesela?

canım çok etkili yanı tıtreşımleri.buyuk ıhtımal işe yarar bende selilut olmadığı için denemedim. ama jelli kullanım içinde ayrı başlığı var. SİNBO MODEL : SMR 4207
MODELİ buymuş. sarkık kolaltı için bıle başlığı var

Back
X